Επιλογή Σελίδας



Η φάση των ομίλων του UEFA Europa League σηκώνει αυλαία την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου με την Cosmote TV, να είναι αποκλειστικός προορισμός για 14 ζωντανές αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής, μεταξύ των οποίων και οι ελληνικές μάχες των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ απέναντι στην Ομόνοια και την Μπράγκα, αντίστοιχα.

Πριν από την εκκίνηση των αναμετρήσεων, οι τηλεθεατές θα συντονιστούν στην εκπομπή UEFA Europa League Show (Cosmote Sport 1HD & YouTube, 18:00) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, για να παρακολουθήσουν βίντεο και συνεντεύξεις παικτών και προπονητών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα πραγματοποιηθεί, επίσης, ζωντανή σύνδεση με το γήπεδο της Τούμπας, πριν από τη σέντρα του αγώνα του Δικέφαλου του Βορρά απέναντι στην Ομόνοια και τον απεσταλμένο Κώστα Ψάρρα, για την παρουσίαση των τελευταίων νέων. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:55 και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 3HD σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου, ενώ οι Μιχάλης Μελισσίδης, Κώστας Γκουντούλας και Πάρης Τσελεπίδης θα βρίσκονται στο ρεπορτάζ. Πριν από τη σέντρα, στην κάμερα της Cosmote TV θα μιλήσει αποκλειστικά ο άσος του ΠΑΟΚ, Τόμας Μουργκ. Αφού ολοκληρωθεί ο αγώνας, σειρά έχει το postgame από την Τούμπα με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Άλλος προορισμός της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου είναι το Cosmote Sport 2HD, όπου στις 21:00, θα ξεκινήσει το pregame αφιερωμένο στο ματς Μπράγκα – ΑΕΚ (22.00) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Τόλη Χριστοφοράκη. Οι τηλεθεατές θα μεταφερθούν στην Πορτογαλία πριν από τη συνάντηση των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, μέσα από ζωντανές συνδέσεις που θα πραγματοποιηθούν με τους απεσταλμένους της Cosmote TV, Αντρέα Παλομπαρίνι και Πάνο Μάλαμα, για τις τελευταίες εξελίξεις και τις ενδεκάδες που θα παρατάξουν οι δύο προπονητές. Το pregame θα είναι διαθέσιμο και μέσα από το επίσημο κανάλι της Cosmote TV στο Youtube.

Με τη λήξη του αγώνα, το UEFA Europa League Show θα επιστρέψει με πλήρες ρεπορτάζ από όλες τις αναμετρήσεις της ημέρας, με επίκεντρο τους αγώνες των δύο ελληνικών ομάδων, καθώς και με ζωντανή σύνδεση με την Πορτογαλία για τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και την ψηφιακή ανάλυση των σημαντικότερων φάσεων.

Τέλος, η εκπομπή Λεπτό προς λεπτό (19:55, 22:00, Cosmote Sport 1HD) με τους Πέτρο Δριτσάκο και Τόλη Χριστοφοράκη, θα βρίσκεται επίσης στη διάθεση των τηλεθεατών, ενημερώνοντας ζωντανά για τις εξελίξεις όλων των ματς της 1ης ημέρας της φάσης των ομίλων.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου:

Αγώνας Ώρα Κανάλι Όμιλος
ΠΑΟΚ – Ομόνοια 19.55 Cosmote Sport 3HD 5ος
Αϊντχόφεν – Γρανάδα Cosmote Sport 4HD 5ος
Ραπίντ Βιέννης – Άρσεναλ Cosmote Sport 5HD 2ος
Σταντάρ Λιέγης – Ρέιντζερς Cosmote Sport 6HD 4ος
Νάπολι – Άλκμααρ Cosmote Sport 7HD 6ος
Γιανγκ Μπόις – Ρόμα Cosmote Sport 8HD 1ος
Λεβερκούζεν – Νις Cosmote Sport 9HD 3ος
Μπράγκα – ΑΕΚ 22.00 Cosmote Sport 2HD 7ος
Λέστερ – Ζόρια Cosmote Sport 4HD 7ος
Σέλτικ – Μίλαν Cosmote Sport 5HD 8ος
Σπάρτα Πράγας – Λιλ Cosmote Sport 6HD 8ος
Τότεναμ – Λίντσερ Cosmote Sport 7HD & Cosmote Sport 4K 10ος
Χόφενχαϊμ – Ερυθρός Αστέρας Cosmote Sport 8HD 12ος
Βιγιαρεάλ – Σίβασπορ Cosmote Sport 9HD 9ος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This