Επιλογή Σελίδας

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι έγινε στο Μακρυχώρι την Τετάρτη (21/10) ανάμεσα στον τοπικό Αετό και τον Π.Ο.Ε. για την Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος).

Ένα Λαρισινό ντέρμπι όπου ο Αετός Μακρυχωρίου κατάφερε να δώσει μεγάλη διάσταση στο σκορ, αφού κέρδισε με 4-0 την ομάδα του Π.Ο.Ε.

Νωρίς ευτύχησε ο Αετός να προηγηθεί μόλις στο 3’ όταν ο Ζησούλης έβγαλε τη σέντρα ακριβείας και ο Κατσαμάγκας με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια ανέβασε στροφές ο Αετός για να φτάσει στο 14’ και στο δεύτερο τέρμα, όταν ο Ζησούλης κέρδισε το πέναλτι και ο Κατσαμάγκας εύστοχα πέτυχε και το δεύτερο τέρμα (2-0).

Με ψυχολογία ανεβασμένη οι γηπεδούχοι κράτησαν το σκορ χωρίς να απειληθούν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Από την άλλη ο Π.Ο.Ε. φάνηκε σα να «πάγωσε» μόλις δέχθηκε τα δύο πρώτα γκολ, δεν μπόρεσε όλο αυτό να το διαχειριστεί και να φτάσει με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να δημιουργήσει ούτε την μεγάλη ευκαιρία αλλά ούτε και το γκολ.

Στην επανάληψη στο 54’ ύστερα από κόρνερ του Κολοβού, ο Ζησούλης έκανε και το 3-0. Στο 63’ ο ίδιος παίκτης έβαλε και το «κερασάκι στην τούρτα» όταν έκανε ένα πολύ ωραίο μακρινό σουτ και η μπάλα πέρασε μέσα στην κενή εστία για το τελικό 4-0.

Για τον Π.Ο.Ε. ένα καλό σουτ του Μουστάκα μπλόκαρε ο Μισυρλής στο 26’ και στο 70’ το σουτ του Καραγκούνη πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ένα ονειρεμένο παιχνίδι έζησε ο Αετός Μακρυχωρίου αφού έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, πέτυχε τέσσερα γκολ και πήρε μία σπουδαία νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Αετός είχε στη φαρέτρα του, κορυφαίο παίκτη τον 16χρονο Κυριάκο Ζησούλη που πέτυχε την ασίστ στο πρώτο γκολ, κέρδισε το πέναλτι στο δεύτερο τέρμα και πέτυχε το 3ο και 4ο γκολ για την ομάδα του.

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κατσάρας – Λευτέρης Τέας): Μισυρλής, Μπάρδας, Δραγατσίκης, Σιάτρας, Κουμπούρας, Ζησούλης (81’ Γκαμπούρας), Κολοβός, Σπανός, Κατσαμάγκας (81’ Γαγάρας), Μάντζαρης (72’ Μπενεχούτσος), Λεσάϊ (67’ Μουξιός).

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Αθανασούλης (58’ Ζηρδέλης), Νταμπώσης, Σουγλής, Λαγός, Μουστάκας, Γκαμπέτας (67’ Μπούσιας), Λαζαρίδης (58’ Μπαρλαγιάννης), Πεπκολάϊ, Ματούλας (58’ Καραμπούλας), Καραγκούνης (71’ Κουκούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Μάνος, Στάϊκος.

Πηγή: Athletic Λάρισα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This