Επιλογή Σελίδας

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ένα δυνατό παιχνίδι διεξήχθη την Τετάρτη (21/10) στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης. Ο τοπικός Οικονόμος αναμετρήθηκε με τον Ηρακλή Λάρισας σε ένα ματς για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες και στο φινάλε οι δύο ομάδες απέσπασαν από έναν βαθμό στο τελικό 1-1.

Το ματς είχε ρυθμό, δυνατές μονομαχίες και πολλές φορές ο διαιτητής του αγώνα κ. Θωμάς Μπουρουζίκας χρειάστηκε να επέμβει με σκοπό να ηρεμίσει τα… πνεύματα λόγω και του τοπικού στοιχείου που είχε το ματς. Σε κάθε περίπτωση διεξήχθη μία αναμέτρηση μέσα σε αθλητικά πλαίσια με τις δύο ομάδες να μοχθούν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα για τη νίκη.

Ο Ηρακλής Λάρισας ευτύχησε να ανοίξει πρώτος το σκορ στο 7’ με ένα πολύ όμορφο γκολ του Σπύρου Ζαφειρίου δείχνοντας την ποιότητα και την υψηλή τεχνική που διαθέτη και η «απάντηση» ήρθε στο 19’ με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δημήτρη Κοντοθανάση.

Το ματς είχε κάποιες καλές φάσεις ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο, ενώ στην επανάληψη έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που όμως δεν είχε ιδιαίτερες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Ο Ηρακλής Λάρισας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα. Στη συνέχεια ο Οικονόμος προσπάθησε και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με πέναλτι και κάποιες ακόμη ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί τόσο από τον άξονα όσο και από τις πλευρές, χωρίς όμως να έχουν την ουσία, δηλαδή το γκολ. Είχαν σαφώς πολλά τρεξίματα και πίεσαν τον αντίπαλο, δείχνοντας πόσο απειλητικοί μπορούν να γίνουν ακόμη και σε μία δυνατή έδρα όπως αυτή του Οικονόμου.

Στο 6’ φάουλ του Κοντοθανάση με τις γροθιές έδιωξε ο Παπαγιάννης. Ένα λεπτό μετά ο αρχηγός του Ηρακλή Ζαφειρίου έπιασε ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής όπου κατέληξε στο βάθος της εστίας του Νούσια για το 0-1.

Στο 16’ ο Ντούφας έκανε το σουτ εκτός περιοχής, ξανά ο Παπαγιάννης κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ένα λεπτό αργότερα ο Κοντοθανάσης εκτέλεσε το φάουλ, ο Παπαγιάννης έδιωξε την μπάλα. Για να φτάσουμε στο 19’ όταν ο Χάρης Μουλτσιάς του Οικονόμου μπήκε στην περιοχή από αριστερά και στην μονομαχία του με τον Τάρτα βρέθηκε στο έδαφος με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Κοντοθανάσης έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1.

Στο 86’ σουτ του Μουλτσιά, η μπάλα στα χέρια του Παπαγιάννη. Στο 90’ ο Ηρακλής είχε μία σημαντική στιγμή με τον Φώτο, αφού έκανε το σουτ από αριστερά, όμως ο Νούσιας έκανε μία μεγάλη απόκρουση. Στα επόμενα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φώλλας): Νούσιας, Ντούφας (85’ λ.τ. Ποτός), Δραχαλίβας, Ζαφειρίου, Γκατζιούρας, Πάτσης, Ντάλλας, Μιφτάρι, Λαβαντσιώτης (94’ Κωνσταντινίδης), Κοντοθανάσης (71’ Χατζής), Μουλτσιάς.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ναρίνογλου, Στοΐνοβιτς Χ., Τάρτας, Γαλάνης, Μπάμης, Γκιουρσάνης, Καμπέρης (61’ Φώτος), Στοΐνοβιτς Λ. (Χριστίδης), Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Κοτούμπας, Μίχος.

Πηγή: Athletic Λάρισα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This