Επιλογή Σελίδας

Το διάσημο αθλητικό περιοδικό του «Sports Illustrated» φιλοξενεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο εξώφυλλό του, άλλο ένα δείγμα της ανηφορικής πορείας, που έχει χαράξει ο Έλληνας αθλητής!

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς φιλοξενείται στο εξώφυλλο του γνωστού Αμερικανικού περιοδικού, που θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιανουαρίου. Στο αφιέρωμα που γίνεται στον Έλληνα παίκτη, οι συντάκτες του «Sports Illustrated» εξηγούν γιατί τα «ελάφια» πρέπει να χτίσουν το μέλλον τους γύρω από τον Έλληνα και αναφέρουν πως ο Αντετοκούνμπο είναι ο πιο ενδιαφέρων πόιντ γκαρντ στην ιστορία του ΝΒΑ.

Αν και βρίσκεται ακόμα στα μισά η φετινή χρονιά του ΝΒΑ, ο 22χρονος μάς κάνει υπερήφανους, όχι απλά επειδή αγωνίζεται επάξια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, αλλά επειδή συγκαταλέγεται πανάξια στους καλύτερους, με τους φετινούς τους μέσους όρους να ζαλίζουν! Κάθε αγώνας του σχεδόν και μία νέα ραψωδία και πέρα από το συμβόλαιο αξίας 100 εκατ. δολαρίων, η Αμερική έχει ήδη τοποθετήσει τον Γιάννη ανάμεσα στους κορυφαίους, ακόμα ένα δείγμα του πόσο έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του -αθλητικές και μη-, ενώ το φετινό Αll Star Game φαντάζει απόλυτα εφικτός και πραγματοποιήσιμος στόχος του!

Μπορείτε να διαβάσετε ένα κομμάτι του αφιερώματος ΕΔΩ.

Πηγή: Sport and Business

Pin It on Pinterest

Shares
Share This