Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!!
Aς δούμε αναλυτικά τις πέντε σημερινές αναμετρήσεις για την πέμπτη αγωνιστική της Serie A:

Cagliari – Crotone
Sardegna Arena
Τόσο η Cagliari όσο και η Crotone σκοράρουν με μεγάλη συνέπεια. Σε 3 από τα 4 φετινά ματς της Cagliari έχει σκοράρει και η Cagliari και η αντίπαλός της. Το ίδιο ισχύει και για τα 3 από τα 4 πιο πρόσφατα ματς της Crotone. Σε 5 από τα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,75.

Benevento – Napoli
Stadio Municipale Ciro Vigorito
Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ τους είναι σημαντική όμως έχουν και οι δύο ευχέρεια στο σκοράρισμα. Η Benevento έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά ματς και το ίδιο ισχύει και για τη Napoli σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,71.

Parma – Spezia
Stadio Ennio Tardini
Αναμένεται ένα ισορροπημένο ματς με τις δύο ομάδες να επιδιώκουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν αρκετά τακτικά, μάλιστα και οι δύο έχουν σκοράρει σε τρία από τα 4 ματς τους στο φετινό πρωτάθλημα. Επίσης δέχονται εύκολα γκολ. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,83.

Fiorentina – Udinese
Stadio Artemio Franchi
Δεν είναι οι πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα, ιδιαίτερα η Udinese έχει σκοράρει μόλις σε 1 από τα τέσσερα φετινά μέχρι στιγμής παιχνίδια. Στα 5 τελευταία μεταξύ τους ματς, έχουν σημειωθεί από 0 έως 2 τέρματα. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 2,00.

Juventus – Hellas Verona
Allianz Stadium
Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ τος είναι σημαντική αν και η Juventus έδειξε και απέναντι στην Crotone ότι δυσκολεύεται ακόμη και με μικρότερες αντιπάλους. Από την άλλη πλευρά η Verona θα προσπαθήσει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Στα 11 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 3 τέρματα. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα  σε απόδοση 1,76.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (5a giornata)
13:30 Cagliari – Crotone Goal/Goal (1,75) 4-2 FT
16:00 Benevento – Napoli Goal/Goal (1,71) 1-2 FT
16:00 Parma – Spezia Goal/Goal (1,83) 2-2 FT
19:00 Fiorentina – Udinese Under 2,5 Goals (2,00) 3-2 FT
21:45 Juventus – Hellas Verona Over 2,5 Goals (1,76) 1-1 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This