Επιλογή Σελίδας

Μόνος στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ο Βατανιακός, που κέρδισε εκτός έδρας με το ευρύ 4-1 την ΑΕ Περίστασης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Οι Βατανιώτες έχουν 12 βαθμούς έχοντας απόσταση 2 βαθμών από Αναγέννηση Κολινδρού και Ακαδημία Πλαταμώνα ενώ η ομάδα της Περόιστασης έμεινε στους 6 βαθμούς και την 6η θέση του πίνακα.

Το σκορ για τον Βατανιακό άνοιξε στο 14′ ο Σταύρε με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Λαζαρίδη.

Το 0-2 έγινε από τον Καπετάνο στο 24′, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τροφοδότηση του Ποτουρίδη και με πλασέ νίκησε τον Σεμιτσίδη.

Στο 50′ ο Λαζαρίδης δέχθηκε πάσα από τον Καπετάνο που τον έβγαλε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τον πλάσαρε επιτυχημένα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 στο 56′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Α. Κλιάνη.

Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 76′ ο Σαμανίδης με διαγώνιο σουτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Βατάν, εκτός από τα τέσσερα γκολ, είχε και τρία δοκάρια, δύο με τον Καπετάνο (κάθετο και οριζόντιο) και ένα με τον Σταύρε (οριζόντιο).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Καλορογιάννη και Κυριακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Περίστασης: Σεμιτσίδης, Τασιόπουλος, Γεροστέργιος, Τσιρονίκος, Μποστάντζι (27′ Τσαπρόν), Κλιάνης Α., Κλιάνης Α. (82′ Μαρωνίτης), Αγγελάτος, Τσιτλακίδης, Κουσουρής (82′ Σταυρίδης), Καταχιώτης.

Βατανιακός: Κούζας, Πολυχρονιάδης (78′ Παπαδόπουλος), Ποτουρίδης (65′ Λάιος), Κραγιόπουλος, Κολαξίδης (80′ Γκούτζας), Τσαγκαράκης (80′ Κιλ), Λαζαρίδης, Τσιώμης, Σταύρε, Καπετάνος (78′ Γκίοκα), Σαμανίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This