Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πέτυχε ο Θερμαϊκός Κορινού, ο οποίος ήταν “καταιγιστικός” απέναντι στον Αετό Καταλωνίων, συντρίβοντάς τον με 7-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Κορινού έφτασε τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 9η θέση ενώ ο Αετός παρέμεινε στον 1 βαθμό και βρίσκεται στη 12η θέση του πίνακα.

Το σκορ για τον Θερμαϊκό άνοιξε ο Τζουκάν στο 7′ με σουτ.

Το 2-0 έγινε στο 28′ με κεφαλιά του Μιτακίδη, ο οποίος στο 30′ σκόραρε ξανά, κάνοντας το 3-0 με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 34′ ο Κατσαμάγκας “έγραψε” το 4-0 με πλασέ.

Το 5-0 διαμορφώθηκε στο 72′ από τον Καραχαλίδη, με πλασέ.

Στο 76′ ο Καραμανώλας με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0.

Το τελικό 7-0 διαμορφώθηκε στο 86′ με το τρίτο γκολ του Μιτακίδη, ο οποίος με φοβερό σουτ εν κινήσει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουκουστρίκα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τον Μαυρογιώργη και την Πατρή.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θερμαϊκός Κορινού: Μπικιαρόπουλος, Βαλτασάρης, Ταγκαλίδης, Αντωνιάδης, Γεσίλι, Κεβάνι (48′ Γκαντάς), Καραμανώλας, Κατσούλης (64′ Αρσένης), Τζουκάν (53′ Καραχαλίδης), Κατσαμάγκας, Μιτακίδης.
Αετός Καταλωνίων: Κουκουστρίκας, Γαλάνης, Κουτσιαρής, Καραγκούνης (46′ Κοταμπίτης), Μπατσαράς, Πλιάκας (46′ Ντόντης), Βασιουρής, Νταμπαλάκης (77′ Βούλγαρης Β.), Λόττι (64′ Λάζος Θ.), Δημητρίου (46′ Δούλαλας), Λάζος Δ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This