Επιλογή Σελίδας

Σε μια αναμέτρηση με τέσσερα γκολ, δοκάρι, χαμένες ευκαιρίες και έντονες συγκινήσεις, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου και ΑΕ Καρίτσας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο πιερικό ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη προηγήθηκε δύο φορές με τους Κατσάρα και Τουλκέριδη αλλά οι φιλοξενούμενοι του Απόστολου Στύλου “απάντησαν” ισάριθμες φορές με Τόλιο και Αλεξίου.

Το “φιλμ” του αγώνα
3′ Κεφαλιά του Κυπαρίσση, η μπάλα έφυγε άουτ.
10′ Σουτ του Κυπαρίσση, η μπάλα πέρασε άουτ.
20′ Σέντρα σουτ του Κατσιαμήτα από αριστερά, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
31′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαζιτζόγλου από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και δεξιά, ο Κατσάρας με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0.
35′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Τόλιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής έκανε το 1-1-1 για την ΑΕ Καρίτσας.
37′ Ο Τόλιος βρέθηκε σε θέση βολής μπροστά στα καρέ του Εθνικού αλλά σούταρε ψηλά άουτ.
45′ ΓΚΟΛ! 2-1: Γκολ “καρμπόν” για τους γηπεδούχους, με τον Γιαζιτζόγλου να εκτελεί από το ίδιο σημείο και τον Τουλκερίδη από το δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά να “γράφει” το 2-1.

46′ Κεφαλιά Κυπαρίσση από κοντά, μπλόκαρε ο Καλαϊτζίδης
56′ Μακρινό σουτ του Παπαϊωάννου, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
60′ Ο Γκίκα έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Καλαϊτζίδη Α. χωρίς να μπορέσει ο Κυρτέγος να τη βρει και να την προωθήσει στα δίχτυα.
61′ Μέτα από εκτέλεση κόρνερ του Κυρτέγου ο Γκίκα από το ύψος του πέναλτι και δεξιά έπιασε ένα γυριστό σουτ εν κινήσει αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Καλαϊτζίδη Α.
64′ ΓΚΟΛ! 2-2: Μετά από σέντρα του Γκίκα από αριστερά, ο Αλεξίου με κεφαλιά στην “καρδιά” της άμυνας ισοφάρισε σε 2-2 για την ΑΕ Καρίτσας.
90’+1′ Σε πολύ επικίνδυνη αντεπίθεση για τον Εθνικό έφυγαν δύο παίκτες των γηπεδούχων με έναν της ΑΕ Καρίτσας αλλά την πάσα του Σταλίκα στον Παρδάλη έκοψε την τελευταία στιγμή με προβολή ο Καραγκούνης.
90’+5′ Συρτή σέντρα του Καρτσαμπά από δεξιά, δε μπόρεσε με προβολή ο Γαρυφαλλόπουλος να βρει τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχούλιας με βοηθούς τους Φράγκο και Τσεχελίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Καλαϊτζίδης Ν. (23′), Κατσιαμήτας (26′), Δαλαμήτρας (58′) και Τουλκερίδης (71′) του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου και ο Κυρτέγος (38′) της ΑΕ Καρίτσας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Καλαϊτζίδης Α., Μαργαρίτης, Δαλαμήτρας (79′ Καρτσαμπάς), Χατζηδίμπας, Γιαζιτζόγλου, Τουλκερίδης, Γαρυφαλλόπουλος, Κατσάρας (70′ Παρδάλης), Τσενικλής (70′ Μότσιας), Κατσιαμήτας (65′ Σταλίκας), Καλαϊτζίδης Ν..
ΑΕ Καρίτσας: Ζωγράφος, Γκίκα, Δημητρίου, Λαγδάρης, Καραγκούνης, Τροΐρης, Τόλιος (55′ Αλεξίου), Παπαϊωάννου, Κυπαρίσσης (83′ Καλαϊτζής), Παλαιοπάνος, Κυρτέγος (79′ Μυρτολλάρι).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This