Επιλογή Σελίδας

Τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πανηγύρισε ο Δίας Δίου που “έκαμψε” την αντίσταση των Μετεώρων και επικράτησε με 1-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.

Το “χρυσό” γκολ για την ομάδα της Πιερίας πέτυχε ο Λιόλιος στο 90’+1′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το φιλμ του αγώνα (με πληροφορίες από το sportskalampaka.gr)

2′ Μετά από φάουλ του Γεωργάκη ο Ρόμπος έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί παραθυράκι του Τσιλεγκερίδη.
11′ Μετά από σέντρα του Καραμανώλα, ο Γεωργαντάς έκανε την κεφαλιά που πέρασε άουτ.
37′ Γύρισμα του Αλμπάνη, σουτ του Τεντολούρη από καλή θέση, η μπάλα έφυγε άουτ.
42′ Μετά από σέντρα του Μητράκα ο Ευαγγελόπουλος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
43′ Σέντρα του Τεντολούρη, απομάκρυνε η άμυνα του Δία, ο Παπαευθυμίου Χ. έγινε κάτοχος της μπάλας αλλά το σουτ του μπλόκαρε ο Τσιλεγκερίδης με διπλή προσπάθεια.

53′ Ο Δημηνάς σέντραρε, η άμυνα των Μετεώρων απομάκρυνε, ο Γεωργαντάς πήρε τη μπάλα και έκανε το σουτ που έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
56′ Μετά από σέντρα του Μαλάκου, ο Χ. Παπαεθυμίου από κοντά έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε σε αντίπαλο κι απομακρύνθηκε.
57′ Έπειτα από σέντρα του Αλμπάνη, σουτ του Γεωργάκη από καλή θέση, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Τσιλεγκερίδη.
66′ Ο Μαλάκος έκανε τη σέντρα για τον Χ. Παπαευθυμίου που έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Τσιλεγκερίδης απέκρουσε.
67′ Σέντρα του Αλμπάνη και σουτ του Τεντολούρη, απομάκρυναν οι αμυντικοί του Δία πάνω στη γραμμή με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ.
80′ Ο Χ. Παπαευθυμίου βγήκε στην αντεπίθεση, αλλά το σουτ του χτύπησε σε παίκτη του Δία και έφυγε κόρνερ.
81′ Εκτέλεση κόρνερ του Γεωργάκη, κεφαλιά-πάσα του Ρόμπου για τον αφύλακτο Αλμπάνη που δε μπόρεσε από κοντά να πιάει καλά το σουτ με αποτέλεσμα να αποκρούσει ο Τσιλεγκερίδης.
90′+1′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από σέντρα του Λαζαρίδης ο Γεωργαντάς διεκδίκησε τη μπάλα με τον Μαλάκο και βρέθηκε στο έδαφος με τον διαιτητή να υποδεικνύει το πέναλτι, παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λιόλιος που νίκησε τον Γκουλιώνη και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φουστάνας με βοηθούς τον Κουφό και την Παπαδοπούλη, από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου (Παναγιώτης Παρασίδης): Τσιλεγκιρίδης, Δερμίσης, Ευαγγελόπουλος (70′ Ναλπαντίδης), Λιόλιος, Λαζαρίδης, Παγωνίδης, Σοφιανίδης (80′ Παντζιάλας), Δημηνάς (80′ Φυτόπουλος), Γεωργαντάς, Μητράκας (60′ Αδαμόπουλος), Καραμανώλας.
Μετέωρα (Νίκος Μανούρας): Ζαρόπουλος (13′ λ. τ. Γκουλιώνης), Τσιγαρίδας, Μαλάκος, Γκόβαρης (67′ Ψύρρας), Ρόμπος, Φωτίκας (67′ Μυλερός), Γεωργάκης, Π. Παπαευθυμίου, Χ. Παπαεθυμίου, Τεντολούρης, Αλμπάνης (81′ Ψαρράς)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This