Επιλογή Σελίδας

Σε ένα δυνατό παιχνίδι με ένταση και πάθος, Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα και Απόλλων Λιτοχώρου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. 

Η ομάδα του Αγίου Σπυρίδωνα έφτασε τους 7 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση ενώ ο Απόλλων έφτασε τους 4 βαθμούς και είναι 7ος στον πίνακα. 

Το 0-1 έγινε στο 14′ με τον Κεχαγιά να “τσιμπάει” τη μπάλα με κεφαλιά προ του τερματοφύλακα Μπατζογιάννη και να τη στέλνει στα δίχτυα.

Η “απάντηση” για τους γηπεδούχους ήλθε στο 22′ με τον Τσουρέκα ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Κουλέσι και τον πλάσαρε, κάνοντας το 1-1.

Ο ίδιος παίκτης στο 45′ βγήκε από πλάγια θέση και με πλασέ από δεξιά έκανε το 2-1.

Το 2-2 διαμορφώθηκε στο 90’+ με προβολή του Κανούλα στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από σέντρα από δεξιά.

Οι γηπεδούχοι από το 70′ αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μούστα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 90’+5′ δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα είδαν επίσης ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Χρήστος Χασιώτης και ο Χ. Μπαμίχας των γηπεδούχων που είχε αντικατασταθεί στο 87′.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μέγας με βοηθούς τους Ντασιόπουλο και Κυριακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα: Μπατζογιάννης, Κατσιούλας Χ., Μούστα, Περδίκης, Καρανάτσιος, Μπαμίχας Χ. (87′ Αμανατίδης), Τσακνάκης, Τσουρέκας, Τσιούχας (75′ Πατρής), Χήρας, Λαφατζής (39′ Σταυρογιάννης).
Απόλλων Λιτοχώρου: Κουλέσι, Πάτσιας (65′ Δημητρίου), Τσαρούχας Ι., Παπαδιαμαντής, Παναγιώτου, Κουράτι, Κεχαγιάς (65′ Χέδας), Πόδας, Μαύρος (80′ Κανούλας), Κουκουνάρας (89′ Μπατζέλας), Ζηνέλης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This