Επιλογή Σελίδας

Με γκολ λίγο πριν το τέλος η Δόξα 10 Μοσχοχωρίου πήρε το τοπικό ντέρμπι με τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου, επικρατώντας με 1-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 4η θέση με 7 βαθμούς, όσους έχει και η Ελπίς Ανδρομάχης.

Δυο δοκάρια είχαν οι φιλοξενούμενοι και ένα οι γηπεδούχοι.

Στο 39′ ο Ζάχος εκτέλεσε φάουλ και ο Μπεκιάρης απέκρουσε τη μπάλα, στέλνοντάς την να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 55′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σάββα η μπάλα χτύπησε και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι του Μπεκιάρη.

Στο 62′ ο Γ. Γκουτζιάνας βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα Α. Μπαλαούρα αλλά το σουτ του χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 86′ ο Νικολαΐδης με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ με τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία να σκάει εντός τέρματος για να γίνει το 1-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Νίκολιτς με βοηθούς τους Γιαμούζη και Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δόξα 10 Μοσχοχωρίου: Μπεκιάρης, Μέλλιος, Πασχόπουλος (90′ Αρβανίτης), Βανάσας, Νικολαΐδης, Φωτόπουλος, Κατσάρας (74′ Γκουτζιάνας Κ.), Κουρέτσης (78′ Γκούτζας), Γκουτζιάνας Γ., Κατσαντώνης, Πίτλιακας (46′ Τσιγκαρόπουλος).
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Μπαλαούρας Α., Μπαλαούρας Ε., Μπαλαούρας Κ., Γκίνας, Δασκαλάρας, Ζησόπουλος (80′ Κουμαντζιάς Π.), Ζάχος, Κουμαντζιάς Β., Τσιμπούκας, Σάββας (70′ Ζήσης), Μπαλαούρας Δ. (27′ Ιντρίσι).    

Pin It on Pinterest

Shares
Share This