Επιλογή Σελίδας

Του Χρήστου Γκατζούλη

Την πρώτη του νίκη για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά πανηγύρισε την Κυριακή (25/10) ο Ηρακλής Λάρισας της Γ’ Εθνικής (3ος).

Η αρμάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη και του Θάνου Τριανταφυλλόπουλου «υπέταξε» τα Σέλλανα με σκορ 3-0 παίζοντας μάλιστα και πάρα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες με τον Ηρακλή Λάρισας να «ζωγραφίζει» μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να είναι το μεγάλο «αφεντικό» της αναμέτρησης.

Το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο για τους γηπεδούχους που έχουν μέχρι στιγμής μία νίκη και δύο εκτός έδρας ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, ενώ έχουν και ματς λιγότερο, αυτό με τον Μακεδονικό Φούφα εντός έδρας.

Η ομάδα του Ηρακλή προσπάθησε από την αρχή να «χτίσει» παιχνίδι και όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε συνεχώς «στροφές». Τα Σέλλανα αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο περίπου που προσπάθησαν, στη συνέχεια δεν είχαν ανάλογη παρουσία και έτσι στο τέλος δίκαια γνώρισαν την ήττα.

Ο Ηρακλής έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο κατοχής, είχε ορθολογική ανάπτυξη και έφτασε πολλές φορές με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.

Πέτυχε τρία τέρματα για σεμινάριο και ικανοποίησε με την απόδοσή του την τεχνική ηγεσία και φυσικά τον πρόεδρο της ομάδας κ. Λάμπρο Ιωακείμ που θα είναι απόψε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος πάνω στη γη!!!

Στο 22’ φάουλ του Τζουμάκη, σε κόρνερ ο Παπαγιάννης. Έξι λεπτά αργότερα σέντρα «ξυράφι» του Ναρίνογλου, η μπάλα πέρασε μπροστά από την εστία του Τεντώνη και δεν μπόρεσαν Κακαβίτσης και Τάρτας να την στείλουν στα δίχτυα!

Στο 32’ σουτ του Γκιουρσάνη στα χέρια του Τεντώνη. Δύο λεπτά αργότερα ο Στοΐνοβιτς Χ. από πλεονεκτική θέση από αριστερά έκανε το σουτ πέρασε ψηλά άουτ. Τέλος στο 45’ φάουλ του Ναρίνογλου από αριστερά, την κεφαλιά ο πολύ καλός Χατζόπουλος, σε κόρνερ έδιωξε εντυπωσιακά ο Τεντώνης σίγουρο γκολ!

Στο 53’ ο Φλώρος για τα Σέλλανα δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη και πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια. Τρία λεπτά αργότερα ο Κακαβίτσης με κεφαλια πέτυχε με παλικαρίσιο τρόπο το 1-0. Στο 64’ κεφαλιά του Τάρτα πέρασε άουτ. Στο 72’ ο Γκιουρσάνης με ένα σουτ πολλά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ για το 2-0. Το… «κερασάκι στην τούρτα» σημείωσε ο Ναρίνογλου στο 75’ με σουτ για το τελικό 3-0.

Στο 80’ σουτ πολύ καλό του Γκιουρσάνη η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ναρίνογλου (78’ Καμπέρης), Στοΐνοβιτς Χ., Τάρτας, Τσακίρης, Μπάμης, Γκιουρσάνης (89’ Φώτος), Χατζηλιάδης (89’ Χριστίδης), Ζαφειρίου (89’ Παπαδάκος), Κακαβίτσης (86’ Στοΐνοβιτς Λ.) , Χατζόπουλος.

ΑΟ Σελλάνων (Γιάννης Μπουρνάκας): Τεντώνης, Φλώρος, Ποτόσογλου, Καρλιάμπας, Τσαταλπασίδης (88’ Βαρλάμης), Χάδιαρης, Μούρη (78’ Παπαδόπουλος), Κούλπας, Πρισακάρου (64’ Γεωργοσούλης), Τσουμάνης, Τζουμάκης (64’ Τσιάτας).

Διαιτητική τριπλέτα: Θεοχάρης, Σαμαράς, Κουβατά (Θεσσαλίας)

Πηγή: Athletic Λάρισα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This