Επιλογή Σελίδας



Δελτίο τύπου για την εντός έδρας νίκη επί του Αριστοτέλη Φλώρινας με 91-82, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, εξέδωσε ο ΦΟ Αριδαίας.

Το κείμενο:

“Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και παίζοντας ψυχωμένα, η ομάδα μας πήρε μία μεγάλη νίκη, απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο με σκορ 91-82.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένο στην αρχή, με τους φιλοξενούμενους να ξεκινάνε καλύτερα το ματς, χωρίς να ξεφύγουν ιδιαίτερα στο σκορ. Αντίθετα, η ομάδα μας ήταν αυτή που πάτησε γκάζι στα μέσα της περιόδου και πήρε μια μικρή διαφορά 6 πόντων στο τέλος της (24-18).

Με κεκτημένη ταχύτητα μπήκαν οι παίκτες του Παναγιώτη Τζιβάνη στο δεύτερο δεκάλεπτο και έχτισαν σχετικά γρήγορα μια διαφορά δέκα πόντων, την οποία κράτησαν εύκολα ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (45-34).

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν και το πιο καθοριστικό, καθώς οι παίκτες του ΦΟΑ σκόραραν με διάφορους τρόπους και παράλληλα περιόρισαν επιθετικά τους αξιόλογους παίκτες του Αριστοτέλη. Έτσι, η διαφορά εκτοξεύθηκε στους είκοσι πόντους, χωρίς ουσιαστική αντίδραση των φιλοξενούμενων ως το τέλος της τρίτης περιόδου (74-55).

Η ομάδα της Φλώρινας στο τελευταίο δεκάλεπτο έκανε μια προσπάθεια να γυρίσει το ματς, πίεσε σε όλο το γήπεδο και με γρήγορες επιθέσεις κατάφερε να ρίξει τη διαφορά στους δέκα. Με καθαρό μυαλό όμως και με περίσσεια ψυχραιμία οι παίκτες μας αντιμετώπισαν αυτή την κατάσταση και έτσι δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους για να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Άψογη διαχείριση του ματς από τον κόουτς μας Παναγιώτη Τζιβάνη, που αντιμετώπισε με επιτυχία όλες τις δυσκολίες του παιχνιδιού.

Το τελικό 91-82 άφησε ικανοποιημένους άπαντες στην ομάδα μας, καθώς συνοδεύτηκε με πολύ καλή εμφάνιση και ήταν η δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.


Διαιτητές: Δέλλας – Φίλλιος.

ΦΟ Αριδαίας (Τζιβάνης – Αναστασιάδης): Παπαδόπουλος, Γιώρτσιος 6 (2), Φόρογλου 11 (2), Τοπαλίδης, Θωμαϊδης 16, Πετρούδης, Μακρόπουλος 16 (3), Γκαβέζος 18 (2), Αμπάρης, Καραμπέκης 19 (1), Κανονίδης, Μπακιρτζής 5.

Αριστοτέλης Φλώρινας (Μουρουζίδης): Παπαδόπουλος, Ντρίζα Τ., Ματούλας 6 (2), Ντρίζα Ε., Γκόνος 10 (1), Ναϊπλής, Γουάμπα 6, Πεταλωτής 27 (4), Τασιούδης, Μανδαλάκης 15 (1), Τσιάμης 5, Σαρρής 13 (2)”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This