Επιλογή Σελίδας



Δελτίο τύπου για την εντός έδρας νίκη επί των Πανθήρων με 62-58, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ, εξέδωσε ο Αιγινιακός.

Το κείμενο:

“Μια δυνατή αναμέτρηση διεξήχθη το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΜ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αιγινίου μεταξύ του ΑΟΚ Αιγινιακός και  του ΓΑΣΠ Πάνθηρες.

Οι φιλοξενούμενοι καλά διαβασμένοι κατάφεραν να ελέγχουν το παιχνίδι μέχρι και το τέλος του 3ου δεκάλεπτου. Κατάφεραν να περιορίσουν τα επιθετικά ατού του Αιγινιακού και έτσι να υπάρχει μια εύθραυστη ισορροπία.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι έδειχναν ασύνδετοι και αρκετά εκνευρισμένοι, επιτρέποντας τους “Πάνθηρες” να παραμένουν στο παιχνίδι διεκδικώντας τη νίκη. Οι εναλλαγές στο σκορ ήταν συνεχείς και η έκβαση του αγώνα αμφίρροπη.

Στο καθοριστικό 4ο δεκάλεπτο η ομάδα με τα λιγότερα λάθη θα έπαιρνε τη νίκη. Ο Αιγινιακός ευτύχισε να έχει για ακόμη έναν αγώνα σε μεγάλη μέρα τον “πύργο” Βουλτσίδη, που με 28 πόντους (3 τριπ.) οδήγησε την ομάδα του σε τρίτη σερί νίκη.Η παρουσία του ήταν καταλυτική σε άμυνα και επίθεση. Με συμπαραστάτες τον “bomber” Κατσιάνο με 17 πόντους (4 τριπ.) και τον “έφηβο” Αργυρόπουλο 9 πόντους (1 τριπ.) αποτέλεσαν την αιχμή της επίθεσης και έτσι το τελικό 62-58 έδωσε το ροζ φύλλο αγώνα στον coach Ροδά.

Σημαντική συνεισφορά του “αέρινου” Δουμάνη με 4 πόντους (αλλά με ένα καθοριστικό καλάθι ψυχολογίας στα τελευταία λεπτά), που ήταν σχεδόν άψογος στα οργανωτικά κι αμυντικά του καθήκοντα.

Ντεμπούτο σε επίσημο αγώνα για τον Δημήτρη “kobe alvaro” Αλβανό με 4 πόντους που ξεπερνώντας τον τραυματισμό του βοήθησε κυρίως στην άμυνα δίνοντας “σκληρές” μάχες.

Έτσι με 3 στα 3 μέχρι στιγμής ο ΑΟΚ ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, περιμένοντας την επιστροφή του βασικού του play maker Παρίση από την ολοκλήρωση της αποθεραπείας του.

Focus – focus – focus μέχρι την επόμενη αγωνιστική που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΓΕ Πιερίας”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This