Επιλογή Σελίδας

Μία σημαντική οικονομική ανάσα για τις ΠΑΕ μιας και σύμφωνα με την αποκάλυψη της εκπομπής «Δίκη στο Open», θα λάβουν ένα ποσοστό από το στοίχημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, όλες οι ΠΑΕ θα λάβουν ένα ποσοστό με την μορφή του πάγιου ποσού από τις στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. 

Για τις ομάδες της Super League Interwetten, το ποσό θα αγγίζει το 1,5 εκ. ευρώ, για τις ομάδες της Super League 2 το ποσό των 300.000 ευρώ ενώ στην Football League οι ΠΑΕ θα λάβουν περίπου 225.000 ευρώ. 

Το συγκεκριμένο ποσοστό θα προέλθει από τα κερδισμένα δελτία των πελατών των στοιχηματικών εταιρείων. Το συγκεκριμένο σχέδιο προχωράει η Κυβέρνηση και μάλιστα έχει την υποστήριξη των αρμόδιων Υπουργών. 

Μποροβήλος: «Οξυγόνο για τις ομάδες»

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος ο οποίος βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής ανέφερε για το συγκεκριμένο θέμα: «Ήταν επιτέλους καιρός να γίνει κάτι τέτοιο. Οι εταιρείες κερδοσκοπούν στην πλάτη των ομάδων που πλέον θα έχουν ένα ανταποδοτικό όφελος. Είναι… οξυγόνο για τις ομάδες που πρέπει να έχουν οικονομική ανεξαρτησία. Αν θέλουμε ποιοτικές και καλές ομάδες, πρέπει να τις κάνουμε οικονομικά ανεξάρτητες. Είναι ένα σημαντικό βήμα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει δώσει ως αντάλλαγμα το όνομα του». 

Λεουτσάκος: «Έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια»

Ο πρόεδρος της SL-2 και της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο οποίος βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής τόνισε για την συγκεκριμένη είδηση: «Έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια, ήταν αίτημα των ομάδων. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στην θέση, ζητούσα κάτι ανάλογο. Μία ομάδα για να σωθεί στην SL-2 θέλει 400-500 χιλιάδες ευρώ. Ανησυχούμε για το αν θα έχουμε τηλεοπτικό. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Είναι κάτι καλό, πρέπει να υλοποιηθεί για να πάρουν και οι ομάδες ένα ποσοστό όπως πρέπει».

πηγή: sdna.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This