Επιλογή Σελίδας

Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε η ΑΕ Καρίτσας, κερδίζοντας με 2-0 τον Εθνικό Γιαννιτσών, στο πλαίσιο της 1ης φάσης του θεσμού.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου, αγωνιζόμενη με αλλαγές στη σύνθεσή της, ήταν ανώτερη από τους Γιαννιτσιώτες και έφτασε στη νίκη με γκολ των Αλεξίου στο 51′ και Γκίκα στο 90’+3′, απέναντι σε έναν αντίπαλο που πάλεψε στο α’ μέρος αλλά “παραδόθηκε” στο β’ μέρος.

Το “φιλμ” του αγώνα
5′ Διαγώνιο σουτ του Τόλιου από δεξιά, η μπάλα έφυγε άουτ.
16′ Ο Κιούρκας από μακριά έκανε τη “λόμπα” αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Γαλάνη.
27′ Καλό σουτ του Κυζιρίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.
37′ Ατομική ενέργεια του Τόλιου από δεξιά και συρτή σέντρα σουτ η οποία έφυγε παράλληλα με τη γραμμή τέρματος των φιλοξενούμενων, χωρίς να μπορέσει ο Μυρτο λάρι να βρει τη μπάλα.
38′ Ο Αλεξίου στόπαρε μέσα στην περιοχή και έπιασε ένα γυριστό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάτι του Δαδικόπουλου.
45′ Μετά από σέντρα του Λαμπίρη από αριστερά, ο Αλεξίου έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Δαδικόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα.
45’+ Σουτ του Τοπάλη από μακριά, δεν ανησύχησε ο Γαλάνης.

51′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Αλεξίου δέχθηκε από τον Γκίκα τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 1-0.
65′ Ατομική ενέργεια του Κυπαρίσση που μπήκε στην περιοχή από αριστερά και έκανε το σουτ, στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Δαδικόπουλου.
68′ Ο Κυπαρίσσης μπήκε στην περιοχή από δεξιά αλλά αντί να προχωρήσει και να σουτάρει προτίμησε να γυρίσει προς το σημείο του πέναλτι για κάποιον συμπαίκτη του, όμως ο Γρηγοριάδης παραχώρησε κόρνερ.
71′ Σουτ του Τόλιου μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Δαδικόπουλος.
77′ Ωραία ενέργεια και σέντρα του Παπαϊωάννου από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Γκίκα έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι του Δαδικόπουλου.
78′ Ο Κυπαρίσσης βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Δαδικόπουλο στο ύψος του πέναλτι και δεξιά αλλά το διαγώνιο σουτ του έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων.
90′ Σουτ Κυρτέγου μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόπηκε από αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.
90’+3′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Κυρτέγος έκανε το συρτό σουτ από δεξιά, ο τερματοφύλακας Δαδικόπουλος βρήκε τη μπάλα αλλά αυτή κατέληξε στον Γκίκα που με κοντινό σουτ “έγραψε” το τελικό 2-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βουρνέλης με βοηθούς τους Τυριακίδη και Κουφό (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας: Γαλάνης, Λαμπίρης, Δημητρίου, Τροΐρης, Καραγκούνης, Παλαιοπάνος (65′ Κυπαρίσσης), Δημητρουλόπουλος, Γκίκα, Μυρτολάρι (59′ Παπαϊωάννου), Αλεξίου, Τόλιος (80′ Κυρτέγος).
Εθνικός Γιαννιτσών: Δαδικόπουλος, Χατζηλιάδης (80′ Ανδρονικίδης), Σγουρούδης, Ιωσηφίδης, Γρηγοριάδης, Τοπάλης, Γκουγκουλούδης, Μπουράκης (80′ Σιταράς), Τσάλμας, Κιούρκας (69′ Βασιλειάδης), Κυζιρίδης (58′ Κακοσούζης αποχώρησε στο 87′ λ.τ.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This