Επιλογή Σελίδας



Ο Τσιτσιπάς έκανε σε γενικές γραμμές έναν πολύ καλό αγώνα και παρόλο που έμεινε πίσω με σετ, έφτασε στη νίκη επί του Struff με 6-7 (3), 6-3, 6-4.

O Έλληνας πρωταθλητής, Νο.3 στο ταμπλό του Erste Bank Open και Νο.5 στην παγκόσμια κατάταξη, πήρε καλό ρυθμό από το σερβίς του, που κινήθηκε σε καλά επίπεδα, τελειώνοντας το ματς με 12 άσους, 55/67 κερδισμένους πόντους στα πρώτα του σερβίς και κανένα χαμένο service game, σώζοντας 3 break points.

Παρόλα αυτά δεν είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στον Struff, απέναντι στον οποίο δίνει παραδοσιακά γεμάτους αγώνες. Και σήμερα το παιχνίδι είχε τρια σετ, καθώς ο Γερμανός ήταν λίγο καλύτερος στο 1ο σετ, το οποίο είχε 3 ευκαιρίες να κερδίσει από το 10ο game. Ο Τσιτσιπάς έσβησε και τις 3 για να ισοφαρίσει σε 5-5, αλλά στο tie-break o Struff επικράτησε με 7-3 και προηγήθηκε τελικά με σετ. 

Η συνέχεια ήταν πολύ διαφορετική, με τον Στέφανο να μην αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητάς του στον αντίπαλό του. Για δυο συνεχόμενα σετ δεν κινδύνεψε με break point o Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος “έσπασε” το σερβίς του Struff στο 8ο game για 1η φορά στο ματς, με αποτέλεσμα να κατακτήσει το 2ο σετ με 6-3.

Στο 3ο σετ έκανε ακόμα ένα break, για να “ξεφύγει” με 3-1. Είχε ένα break point για το double break στο 5ο game, αλλά ο Struff έμεινε στο ύψος του και κράτησε τη διαφορά στο ένα break. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ωστόσο ο Γερμανός στα σερβίς του Στέφανου και ο τελευταίος ολοκλήρωσε την αποστολή του με ένα love service game στο 10ο game του 3ου σετ, για να “κλειδώσει” τη νίκη σε 1 ώρα και 52 λεπτά.

Επόμενος αντίπαλος για τον Στέφανο θα είναι ο Grigor Dimitrov, που κέρδισε χθες τον Karen Khachanov με 7-6 (6), 6-3. Θυμίζουμε πως οι δυο τους είχαν συναντηθεί για 1η φορά στο Roland Garros πριν λίγες εβδομάδες, με τον Στέφανο να παίρνει τη νίκη με 6-3, 7-6 (9), 6-2.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This