Επιλογή Σελίδας



Του Γιάννη Μάριου Παπαδόπουλου

Ο Γάλλος πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και παραμένει στην ιταλική ομάδα, με τον teammate του να ανακοινώνεται εντός των επομένων εβδομάδων.

Ο Pierre Gasly θα είναι ο ένας από τους δύο πιλότους της AlphaTauri για το 2021. Ο Γάλλος πιλότος πήρε «ψήφο εμπιστοσύνης» από τη Red Bull και θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας της AlphaTauri, με τον Christian Horner να ξεκαθαρίζει πως επί της ουσίας ουδέποτε τέθηκε ζήτημα επιστροφής του Gasly στη Red Bull.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω και την επόμενη σεζόν στην AlphaTauri. Οι δεσμοί μου με την ομάδα είναι πολύ ισχυροί και καταφέραμε να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία που μας δόθηκε στον μέγιστο βαθμό, με αποκορύφωμα το ιταλικό γκραν πρι» τόνισε ο Gasly.

Σε ό,τι αφορά στο teammate του, το όνομά του θα γίνει γνωστό μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με τη red Bull να «ζυγίζει» όλα τα δεδομένα πριν καταλήξει στην επιλογή της. Ο Daniil Kvyat φαίνεται αυτή τη στιγμή ως το μεγάλο αουτσάιντερ για να διατηρήσει τη θέση του στην AlphaTauri, έχοντας ως μειονέκτημα και τη συνολική απόδοσή του συγκριτικά με αυτή του Gasly.

Φαβορί θεωρείται ο Yuki Tsunoda, ο οποίος είναι «προστατευόμενος» της Honda, όμως όλα θα εξαρτηθούν από το εάν η red Bull θα διατηρήσει στις τάξεις της Alex Albon ή εάν θα τον στείλει πίσω στην AlphaTauri.

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This