Επιλογή Σελίδας

Την πρόκριση στην επόμενη (2η) φάση του κυπέλλου Ελλάδος πανηγυρίζει ο Αστέρας Βάρης που επικράτησε στο Μελιδόνι του τοπικού Τάλω με το ευρύ 8-0.

Η αναμέτρηση ήταν νοκ άουτ και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων (ο Αστέρας είναι ομάδα Γ’ Εθνικής) ήταν εμφανής από το ξεκίνημα και δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης για το ποιος θα προκριθεί.

Χατ τρικ σημείωσε ο Χαράλαμπος Σαχσανίδης, δύο τέρματα ο Αστέρης Καλιαμπάκας κι από ένα οι Γκούμας, Κοφσανίδης και Δημητρόπουλος.

Τα οκτώ τέρματα της αναμέτρησης που καθόρισαν το νικητή και την ομάδα που προκρίθηκε:

0-1 Αστέρης Καλιαμπάκας (17′)
0-2 Με πέναλτι που κέρδισε ο Βασίλης Χαλκιάς και εκτέλεσε εύστοχα ο Ναπολέων Γκούμας (31′)
0-3 Χαράλαμπος Σαχσανίδης (43′)
0-4 Αστέρης Καλιαμπάκας (45′)

 


0-5 Πάνος Κοφσανίδης (55′)
0-6 Βασίλης Δημητρόπουλος (62′)
0-7 Χαράλαμπος Σαχσανίδης (80′)
0-8 Χαράλαμπος Σαχσανίδης (82′)

Διαιτητής: Αντωνίου (Χανίων)
Βοηθοί: Κολοκοτρώνης – Μαυρεδάκης (Χανίων)

Τάλως Μελιδονίου (Λ. Τζαγκαράκης): Βογιατζιδάκης (87′ Κανακάκης), Σωπασής, Λαγουδάκης (74′ λ.τρ. Μ. Σταρράς), Ν. Σταρράς, Μαρής, Θεοδωράκης, Κλειδής, Χαριτάκης (78′ Μπρέγκασι), Χνάρης (87′ Λουκάκης), Σπανουδάκης, Κουγιουμουτζής.

Αστέρας Βάρης (Μ. Κάτσικας): Καλογερόπουλος, Χαλκιάς (39′ λ.τρ. Σαχσανίδης), Νάκας (71′ Αντζέλι), Κοφσανίδης, Νταμπίζας, Μάγος, Νιούμαν (λ.τρ. 3′ Χάϊδος), Δημητρόπουλος, Καλιαμπάκας (71′ Λάσκος), Γκούμας, Ντάγκρας (46′ Σούχλης).

Ευχαριστήρια ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΟ Κυανούς Αστήρ Βάρης ευχαριστούν την Διοίκηση του ΑΟ Τάλως Μελιδονίου για την φιλοξενία τους τόσο κατά την άφιξη της αποστολής όσο και κατά την διάρκεια και το τέλος του αγώνα. Ευχόμαστε στον ΑΟ Τάλως Μελιδονίου καλή επιτυχία στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ρεθύμνου».

πηγή: athlitiko.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This