Επιλογή Σελίδας

όμα ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός, στην ΕΡΤ! Από φέτος και για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως είχαμε αποκαλύψει από… πέρυσι, η δημόσια τηλεόραση θα είναι παρούσα στη βράβευση των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του πλανήτη από τη FIFA.

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου και ώρα 19:30, απευθείας από τη Ζυρίχη, η ΕΡΤ2 θα μεταδώσει την απονομή της «Χρυσής Μπάλας» στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος «εξαργυρώνει» την εκπληκτική χρονιά του με την εθνική Πορτογαλίας και τη Ρεάλ Μαδρίτης, κατακτώντας την 4η χρυσή μπάλα της καριέρας του. Ο… βασιλιάς του 2016 άφησε πίσω του τον σπουδαίο Λιονέλ Μέσι και τον κορυφαίο παίκτη του EURO της Γαλλίας, Αντουάν Γκριζμάν. από την ΕΡΤ.

Κύπελλο Αγγλίας από τα κανάλια Novasports

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, από την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά έξι αγώνες για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα. Εξ αυτών ξεχωρίζουν την Παρασκευή στις 21:55 το Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι σε περιγραφή Άγγελου Στυλιάδη, το Σάββατο στις 19:30 το Πρέστον – Άρσεναλ σε περιγραφή Σπύρου Δημολίτσα και την Κυριακή στις 18:00 το Τότεναμ – Άστον Βίλα σε περιγραφή Άγγελου Στυλιάδη.

Από τα κανάλια Novasports μεταδίδεται το… ΣΚΔ κι ένα καρέ αγώνων για την πορτογαλική Primeira Liga, με καλύτερα τα σαββατιάτικα Γκιμαράες – Μπενφίκα (20:15) και Πάκος Φερέιρα – Πόρτο (22:30).

Primera και Campionatο στην Cosmote TV

Από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κάνουν… ποδαρικό στο 2017 το προσεχές 4ήμερο η Primera Division και η Serie A με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Το Σάββατο από τα ισπανικά ματς που δείχνει το Cosmote Sport 2 ξεχωρίζουν τα Ρεάλ Μαδρίτης – Γρανάδα (14:00) σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη, Εϊμπαρ-Ατλέτικο Μαδρίτης (17:15) σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα και Σοσιεδάδ – Σεβίλλη (21:45) σε περιγραφή Δημήτρη Ξαρλή. Την Κυριακή, επίσης από το Cosmote Sport 2, ξεχωρίζει στις 21:45 το Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα.

Από τα ιταλικά, το Σάββατο στις 21:45 δείχνει το Cosmote Sport 1 το Νάπολι- Σ αμπντόρια σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου και την Κυριακή το Cosmote Sport 1 στις 16:00 το Τζένοα – Ρόμα σε περιγραφή Πάνο Βόγλη, στις 19:00 το Μίλαν – Κάλιαρι σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου και στις 21:45 το Γιουβέντους – Μπολόνια σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα.

Χωρίς εφημερίδες την Κυριακή

Λόγω της αργίας των Θεοφανείων θα υπάρξουν αλλαγές στις κυκλοφορίες των εφημερίδων. Αύριο, ανήμερα των Θεοφανείων θα κυκλοφορήσουν οι σαββατιάτικες εκδόσεις και το Σάββατο εκτάκτως θα κυκλοφορήσουν όλες οι κυριακάτικες εκδόσεις. Την Κυριακή δεν θα κυκλοφορήσει καμία εφημερίδα, ούτε οι αθλητικές που ελέω του ντέρμπι ΟΣΦΠ – ΠΑΟ στο ΣΕΦ αύριο, θα κάνουν την… αργία τους το Σάββατο.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This