Επιλογή Σελίδας

Την κατάκτηση των πρώτων της βαθμών στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πανηγύρισε η 25η Μαρτίου που κέρδισε στο Κίτρος τον Πυδναϊκό 2017 με 1-0 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Με το “τρίποντο” της νίκης η ομάδα της Κατερίνης ανέβηκε στη 12η θέση του πίνακα ενώ οι Κιτριώτες έμειναν στους 6 βαθμούς και στην 6η θέση, ισόβαθμοι με Ατρόμητο, ΓΑΣ Σβορώνου και ΑΕ Περίστασης.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 23′ ο Τσιαμπέρας με κεφαλια.

Στο 50′ ο Μπάμπος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του Πυδναϊκού με δέκα ποδοσφαιριστές.

Οι γηπεδούχοι από το 87′ και μέχρι το τέλος αγωνίστηκαν με εννέα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μιχαηλίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Βρούζο και Ντασιόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πυδναϊκός 2017: Παπανικολάου, Πεΐδης (67′ Σκούφας), Μπάμπος, Δασκαλόπουλος, Σκαμαγκάς, Ιωάννου (85′ Μουρατίδης), Σεχολάρι, Θεοδοσιάδης, Ταφραλής, Αποστολίδης (60′ Μπαμπατζιάνης), Μιχαηλίδης.

ΑΜΣ 25η Μαρτίου: Γκεβρέκης, Παυλίδης Γ. (85′ Παυλίδης Α.), Χαραλαμπίδης, Μπαμπέτας, Νίκου, Οικονόμου, Τσιαμπέρας, Χασάπης (80′ Τζουκάν), Χαρτοματζίδης (68′ Παγωνίδης), Καλαμπάκας, Παπαδόπουλος (46′ Φωκαΐδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This