Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 και την Ακαδημία Πλαταμώνα, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι δύο ομάδες παρέμειναν αήττητες για άλλο ένα παιχνίδι με την ομάδα της Νέας Ζωής να φτάνει τους 9 βαθμούς, παραμένοντας στην 5η θέση του πίνακα. Όσο για την ομάδα της Νότιας Πιερίας έφτασε τους 11 βαθμούς και “συγκατοικεί” στην 3η θέση με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννέα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκαν με δεύτερες κίτρινες κάρτες ο Κάκαλος στο 85′ και ο Κατέλας Δ. στο 90’+.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ασλανίδης Γεωρ. με βοηθούς τους Κυριακού και Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012: Βαβατσιούλας, Τουλίκας, Νικολάκι, Δεληγιάννης, Σταθακόπουλος, Κυλώνης, Κατσιούλης (90’+ Μιχαηλίδης), Σιδηρόπουλος (85′ Κουλλόλι), Καραφυλλίδης (46′ Βαμβακάκης – 90’+ Τζημαγιώργης), Αδαμόπουλος, Ξυδούς (76′ Τσινίκος).

Ακαδημία Πλαταμώνα: Ευθυμιάδης, Καλαμπάκας, Γεροθανάσης (46′ Αρζάνας), Κάκαλος, Μπατζέλας, Ρακίπι, Χατζηλαδάς (76′ Λιάγκας), Κατσαρός, Ταντής, Κατέλας Δ., Κατέλας Ν.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This