Επιλογή Σελίδας

Τη δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πήρε ο ΓΑΣ Σβορώνου που στο γήπεδο του Σβορώνου συνέτριψε την τυπικά γηπεδούχο Ακαδημία Κατερίνης 2006 με 6-1, στο πλάισιο της 5ης αγωνιστικής.

Στο 25′ ο Βούλγαρης Χ. βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και τον και από δεξιά με πλασέ στην απέναντι γωνία έκανε το 0-1.

Στο 42′ έγινε το 0-2 με κεφαλιά του Χατζηθεοδωρίδη στο δεύτερο δοκάρι.

Το 0-3 έγινε στο 51′ με προβολή του Δελαβερίδη.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 0-4 με γκολ του Ευαγγελόπουλου στο 80′, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας.

Στο 81′ ο Καμπερίδης Β. “έγραψε” το 0-5 νικώντας σε τετ α τετ με πλασέ τον Κουρτίδη.

Οι γηπεδούχοι πέυχαν το γκολ της τιμής στο 89′ με πλασέ του Σαββίδη, σε αντεπίθεση.

Το “χορό των γκολ” έκλεισε στο 90′ ο Βούλγαρης Χ. ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Κουρτίδη και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-6.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Mέγας με βοηθούς τους Κρομμύδα και Βασιλειάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Κατερίνης 2006: Κουρτίδης, Ζαχούλης (75′ Βαρυτιμίδης), Παραδείσης (55′ Βαρυτιμίδης), Σιτμαλίδης, Παπαγιαννόπουλος, Νομικός, Φωτιάδης (46′ Σεριακίδης), Ελενίδης, Σαββίδης, Δελησαββίδης (64′ Καστανάρας), Παλαιολόγου (55′ Γκοντάμ).
ΓΑΣ Σβορώνου: Αδάμος, Βούλγαρης Χ., Ντρελαλάι (64′ Αλσέλα), Βούλγαρης Ν., Ασλανίδης, Ζώβληκας, Μπέλμπας (86′ Ναβροζίδης), Ευαγγελόπουλος (86′ Λαμογιάννης), Δελαβερίδης (79′ Νταντίνης), Καμπερίδης Β., Χατζηθεοδωρίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This