Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλοι 3-3 αναδείχθηκαν Άρης Κοκκινοπλιτών και Θερμαϊκός Κορινού σε ένα “χορταστικό” παιχνίδι που διεξήχθη στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στους 5 βαθμούς, υποχωρώντας, αμφότερες, στη 10η θέση του πίνακα.

Στο 26′, σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Μιτακίδης έγινε κάτοχος της μπάλας, έκανε το σουτ, ο Καρασκόρδας απέκρουσε αλλά ο παίκτης του Θερμαϊκού πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 0-1.

Στο 52′ ο Κατσούλης Αστ., μετά από εκτέλεση κόρνερ, με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στο δεξί “παραθυράκι” του Καρασκόρδα, κάνοντας το 0-2.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο 70′ μετά από γύρισμα του Μπαλαούρα και πλασέ του Παππά στο δεύτερο δοκάρι.

Στο 75′ ο Θερμαϊκός πήρε ξανά “αέρα” δύο τερμάτων καθώς ο Καραμανώλας δέχθηκε βαθιά μπαλιά από τον Μιτακίδη, σε αντεπίθεση, προχώρησε μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ νίκησε τον Καρασκόρδα “γράφοντας” το 1-3.

Στο 90′ ο Άρης μείωσε σε 2-3 με δυνατό σουτ του Χρυσόπουλου έξω από τη μεγάλη περιοχή, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Παπαγιαννόπουλου από δεξιά και προσωρινή απομάκρυνση της κορινιώτικης άμυνας.

Το τελικό 3-3 διαμορφώθηκε στο 90’+3′ με σουτ του Σαββίδη μέσα από τη μέγαλη περιοχή, έπειτα από γέμισμα του Χρυσόπουλου.

Στο φινάλε του αγώνα ο Αντωνιάδης του Θερμαϊκού Κορινού αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ασλανίδης Αν. με βοηθούς τους Πλόσκα και Παρούση.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Άρης Κοκκινοπλιτών: Καρασκόρδας, Μάλα (33′ Δημητριάδης), Λαράκου, Παππάς, Σκέντος, Τριανταφύλλου, Μπαλαούρας, Σκαμπαρδώνης (60′ Παπαγιαννόπουλος), Σαββίδης, Μυστρίδης, Χρυσόπουλος.
Θερμαϊκός Κορινού: Μπικιαρόπουλος, Βαλτασάρι, Ταγκαλίδης, Αντωνιάδης, Γεσίλι, Κεβάνι, (85′ Γούτσιος) Καραμανώλας, Κατσούλης Αστ. (65′ Πιατίδης), Τζουκάν (65′ Γκαντάς), Κατσαμάγκας (85′ Καραχαλίδης), Μιτακίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This