Επιλογή Σελίδας



Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Σκυδραϊκού, Ανέστης Κολοβός, σε σχετική δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε κοινωνικό δίκτυο, μετά την επικράτηση της ομάδας του με 67-37 επί του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ, αποτέλεσμα που φέρνει τον Σκυδραϊκό στην τέταρτη θέση με τρεις νίκες και ισάριθμους αγώνες και πλέον είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

“Σάββατο 31 Οκτωβρίου. Περίπου στις οκτώ και μισή το βράδυ.

Η ομάδα της Σκύδρας βρήκε τον μάστορά της. Τον κορωνοϊό!!!

Γιατί νωρίτερα ούτε η αξιόλογη ομάδα του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας μπόρεσε να τη σταματήσει. Τελικό σκορ 67-37.

Γιατί παρά τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παικτών, όλοι μέσα μας είμαστε σκυθρωποί. Και αυτό που σκεφτόμασταν μετά τη λήξη ήταν: τι κάνουμε από βδομάδα ρε παιδιά!!

Για να μείνουμε υγιείς θα πρέπει να σταματήσουμε να αθλούμαστε; Πού ακούστηκε αυτό; Θα πρέπει να κλείσουμε τα γήπεδα, να σταματήσουμε το παιχνίδι, αυτό που μας δίνει χαρά, αυτό που μας κρατά ζωντανούς κι ενεργούς, μας χαρίζει ζωή στην τελική!

Έτσι προστατεύω την υγεία; Δημιουργώντας αδράνεια; Καινούρια επιστήμη αυτή! Πάντως τέτοια επιστήμη υγείας κ αθλητισμού, εγώ δε σπούδασα!!

Στον αγώνα μας τώρα. Αμυντικά η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία Πάθος, κάλυψε χώρους κι άτομα, έδωσε μάχες

Επιθετικά τώρα, ήμασταν μέτριοι. Βρήκαμε λύσεις αλλά χάθηκαν σουτ από την περιφέρεια και το “ζωγραφιστό”, που τα είχαμε. Όπως κι η γενικότερη κυκλοφορία της μπάλας δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Υπάρχουν λόγοι. Κάτι προβλήματα τραυματισμών τις τελευταίες μέρες μας επηρέασαν, κυρίως ψυχολογικά

Αξιοσημείωτο του αγώνα τα πολλά φάουλ. Πολλά φάουλ όμως. Σαράντα βολές εκτέλεσαν οι αντίπαλοι!! Ακόμα σφυράνε οι διαιτητές!

Να καλωσορίσουμε τον Σαλαμπάση στην ομάδα και να του ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία, άντε να γλυτώσουμε κι από τον γιατρό του αγώνα!

Και τώρα η μεγάλη στιγμή των σκόρερ (τι τσάμπα διάβαζαν τόση ώρα!). Σταυρουλάκης 16 (ο νους του ήταν στην άμυνα και στον αντίπαλο), Χαραλαμπίδης 12 (και λίγοι ήταν), Χατζηχαρίσης 12 (έκανε παραπάνω πράγματα από όσα έπρεπε), Σαλαμπάσης 11 (γενική ιατρική να πας, το ‘χεις), Καραϊσαρίδης 6 (πολύ καλές στιγμές κι άμυνες), Μουχτάρης 5 (πήρε μπρος ο μικρός), Σημαιοφορίδης 3 (σόρυ Σιμ), Καραζέεφ 2 (και καμιά δεκαριά ριμπάουντ).

Αυτά από την πιο ενδιαφέρουσα ομάδα της Α’ κατηγορίας της κεντρικής Μακεδονίας! Η συνέχεια προσεχώς (ο Θεός ξέρει πότε..)”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This