Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Πιερικό και τη Βέροια, μια αναμέτρηση που ήταν ουσιαστικά η τελευταία αγωνιστική δραστηριότητα των δύο ομάδων πριν την παύση της αθλητικής δραστηριότητας, ελέω covid-19.

Ό,τι άξιζε από το παιχνίδι ήταν το β’ ημίχρονο, με το α’ μέρος να έχει ήδη ξεχαστεί από τους λίγους που είχαν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν.

Στο 55′ μετά από βαθιά μπαλιά του Μακρή από την άμυνα ο Μπουολί έκανε την κεφαλιά – πάσα, η μπάλα έφτασε στον Παπαδόπουλο που από κοντά έκανε το 1-0 για τον Πιερικό.

Στο 78′ ο Οικονόμου έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο, έδωσε στον Πασά, αυτός έκανε το δυνατό σουτ, ο Καραγκιολίδης απέκρουσε αλλά ο επερχόμενος Σιμόνι δ δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Πιερικού, κάνοντας το 1-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ασλανίδης Γ.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Καραγκιολίδης, Τοπαλίδης (88′ Μαυρίδης), Γιαλαμίδης (46′ Ιντζόγλου), Αποστολόπουλος, Ντόσης (46′ Τακίδης), Μακρής (88′ Μπουζούκης), Γκατσολάρι (71′ Ίτσιος), Ζούρκος (75′ Κριεμάντι), Μπουολί (85′ Μηλιώτης), Χαντζάρας (46′ Παπαδόπουλος), Μπενίσκος (46′ Κυβελίδης).
Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης (61’ Τσιμόπουλος), Μουχάλης (71’ Μπουκουβάλας), Παπαχρήστος (61’ Πεταυράκης), Σκόνδρας, Μαραγκός (61’ Στάμου), Ντι Τζιοβάνι (61’ Οικονόμου), Μπλέτσας, Καραγιάννης, Πασάς, Πόζογλου (71’ Αποστολόπουλος), Μούργος (61’ Σιμόνι).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This