Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην Πίνδο Άνω Αγιάννη και τη Δόξα 10 Μοσχοχωρίου, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η Πίνδος έφτασε τους 10 βαθμούς και απέκτησε “συγκάτοικο” στη 2η θέση την Ελπίδα Ανδρομάχης, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο -5 από την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 8 βαθμούς και έπιασαν τον Καλλιθεακό Καλλιθέας στην 4η θέση.

“Όλα τα λεφτά” ήταν το α’ μέρος της συνάντησης, οπότε και επιτεύχθηκαν και τα τέσσερα γκολ.

Μόλις στο 4′ ο Τσιγκαρόπουλος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα, για να γίνει το 0-1.

Στο 24′ ο Λεσάι με προβολή, μετά από εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 30′ μετά από εκτέλεση φάουλ από αριστερά, ο τερματοφύλακας Μυρωτής απέκρουσε ασθενώς, ο Βανάσας πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-2.

Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 32′ και πάλι από τον Λεσάι ο οποίος με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε άστοχη έξοδο του Μπεκιάρη μετά από εκτέλεση φάουλ από μακριά.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μέγας με βοηθούς τους Χαλκίδη και Γερμανό.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πίνδος Άνω Αγιάννη: Μυρωτής, Παπαργυρίου, Κακκάρας Σ., Τσιβαλίδης, Μπλιώνας, Τριανταφύλλου, Κωστικίδης (75′ Βασιλειάδης), Αμπατζίδης, Μαντζαρίδης, Γιαννής, Λεσάι.
Δόξα 10 Μοσχοχωρίου: Μπεκιάρης, Κουρέτσης, Μέλλιος, Νικολαΐδης, Βανάσας, Φωτόπουλος, Βασιουρής, Γκούτζας (52′ Σιγανός), Τσιγκαρόπουλος (85′ Σκραπαλής), Κατσαντώνης (65′ Αρβανίτης), Κατσάρας (85′ Σκουμπόπουλος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This