Επιλογή Σελίδας

Με 4-3 επιβλήθηκε ο Απόλλων Λιτοχώρου του Καλλιθεακού Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και ανέβηκε στην 6η θέση με 7 βαθμούς, όσους έχουν Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα και Εθνικός Κατερίνης. Η ομάδα της Καλλιθέας έμεινε στους 8 βαθμούς και υποχώρησε στην 4η θέση του πίνακα όπου πλέον βρίσκεται και η Δόξα 10 Μοσχοχωρίου.

Η ομάδα του Απόλλωνα προηγήθηκε με 3-0 στο ημίωρο και με 4-0 στο 51′ με τους φιλοξενούμενους να αντεπιτίθενται και να πετυχαίνουν τρία γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό 4-3.

Το 1-0 έγινε στο 10′ με εύστοχη κτέλεση πέναλτι του Κουκουνάρα.

Στο 2-0 ο Ζηνέλης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 2-0.

Το 3-0 διαμόρφωσε ο Κεχαγιάς στο 30′ με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 4-0 με κεφαλιά του Κανούλα στο 51′, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 65′ ο Σπυριδωνίδης με πλασέ μείωσε σε 4-1.

Στο 89′ ο ίδιος παίκτης με ατομική ενέργεια και πλασέ έκανε το 4-2.

Το τελικό 4-3 διαμορφώθηκε στο 90′ με κοντινή προβολή του Γκόγκου μετά από προσπάθεια του Μαλλιώρα και γύρισμα στην περιοχή των γηπεδούχων.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Διακουμάκος με βοηθούς τον Ραφαηλίδη και την Φωτιάδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Λιτοχώρου: Τσαρούχας Α., Πάτσιας, Τσαρούχας Ι., Παπαδιαμαντής, Παναγιώτου (75′ Ιορδανίδης), Κουράτι, Κεχαγιάς (46′ Κανούλας), Πόδας (56′ Κύριλλος), Μαύρος, Κουκουνάρας (56′ Μπατζέλας), Ζηνέλης (67′ Χέδας).
Καλλιθεακός Καλλιθέας: Οκουτσόγλου, Λαδένης, Τσιμίκας, Μαυρόπουλος, Γκόγκος, Χαρινός, Βογιατζής, Ελισιάδης (51′ Σπυριδωνίδης), Μαλιώρας, Ευθυμιάδης, Βαρμάζης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This