Επιλογή Σελίδας

Στην 9η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ανέβηκε ο Νέος Παμβριακός που κέρδισε με 2-1 τον Όλυμπο Αγίου Σπυρίδωνα, για την 5η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 5 βαθμούς ενώ η ομάδα του Ολύμπου υποχώρησε στην 6η θέση, μένοντας στους 7 βαθμούς, όσους έχουν επίσης Εθνικός Κατερίνης και Απόλλων Λιτοχώρου.

Οι γηπεδούχοι αδικούνται από το τελικό σκορ καθώς είχαν και τρία δοκάρια, δύο με τον Δαλάκα και ένα με τον Τζήκα Σ..

Το 1-0 έγινε στο 6′ από τον Δαλάκα με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Η ομάδα της Βρίας έφτασε στο 2-0 με πλασέ του Στραβογιάννη Ν.Ν. έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Στραβογιάννη Ν.Γ. στο 63′.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 64′ από τον Χήρα ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του τερματοφύλακα και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Μαυρογιώργη και Κουκουβίτη.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων
Νέος Παμβριακός: Αποστολόπουλος Β.Ι., Τζήκας Δ. (75′ Βαϊνάς), Αποστολόπουλος Β.Ι., Τάκος (75′ Καραμέλιος), Βαρμάζης, Χασιακής, Τσάτσος Διον., Στραβογιάννης Ν.Γ. (78′ Τσάτσος Δ.),
Στραβογιάννης Ν.του Νεστ., Δαλάκας, Τζήκας Σ.

Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα: Μπατζογιάννης, Σκουργιάς (80′ Πατρής), Σταυρογιάννης, Κατσιούλας Ι. (71′ Μπιτελλάρι), Τσακνάκης Κ., Μπαμπανίκας, Τσουρέκας, Μιχαλήτσιος, Χήρας, Λαφατζής (62′ Κατσιούλας Σ.), Τσιούχας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This