Επιλογή Σελίδας

“Τίτλοι τέλους” στην ποδοσφαιρική καριέρα του Γιώργου Τερζή. Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός έβαλε τέλος στην στη μακροχρόνια ποδοσφαιρική του διαδρομή, στην οποία αγωνίστηκε σε Παύλο Μελά, Πιερικό, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πύδνα Κίτρους, Φωκικό, Φωστήρα, Πεύκη, Ατρόμητο Πειραιά, Εθνικό Πειραιά, Τρίγλια Ραφήνας, Διαγόρα Σεβαστής, Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, Αλέξανδρο Κιλκίς, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Το μήνυμα του Κιτριώτη ποδοσφαιριστή:

Και μετά από 20 χρόνια μέσα στα γήπεδα. Ήρθε η ώρα να σταματήσω την μεγάλη μου αγάπη το ποδόσφαιρο. Θα μπορούσα να γράψω βιβλίο με αυτά που έχω περάσει. Είμαι ευγνώμων με αυτά που έχω ζήσει πολλές χαρές αμέτρητες λύπες, πολύ άγχος, πάρα πολλές στεναχώριες, αν δεν κανείς πρωταθλητισμό δεν μπορείς ποτέ να το καταλάβεις αυτό. Αλλά δυστυχώς όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, ελπίζω να βοήθησα όσο μπορούσα τους νέους με το πάθος που είχα σε όλες τις ομάδες και το πνεύμα νικητή και πρωταθλητή, όπως και μένα φυσικά με βοήθησαν όσο ήμουν νέος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις 15 ομάδες που έπαιξα τους παράγοντες έναν έναν τους προέδρους τους προπονητές αν και δεν τα πήγαινα καλά σχεδόν με κανένα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων γιατί ποτέ δεν ήμουν πιόνι σε καμία ομάδα και ήμουν σχεδόν σε όλες αρχηγός, τον κόσμο που από αυτό το άθλημα έγινα γνωστός σε όλη την Ελλάδα. Και τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίχτες που είχα σε όλη την Ελλάδα, γνώρισα τρομερά παιδιά και κρατάμε φιλία ακόμα, γιατί στο τέλος αυτό μένει στο ποδόσφαιρο φιλία και ο χαρακτήρας. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την καριέρα αυτή που έκανα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την τεράστια στήριξη χωρίς αυτούς δεν θα την είχα κάνει, και φεύγω πολύ γεμάτος σαν περσινός πρωταθλητής και με ψηλά το κεφάλι.

Υ.Γ. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τις άλλες ομάδες που έβαλα αυτήν την φωτό με την ομάδα του Φωστήρα όλες τις ομάδες που έπαιξα τις τίμησα απλά, η χρόνια αυτή ήταν αυτή που με σημάδεψε πιο πολύ, γιατί τότε πήραμε το Νταμπλ και, μετά έχασα τον πατέρα μου. Ελπίζω να είναι περήφανος με όλα αυτά που έχω καταφέρει και να με βλέπει από ψηλά. Με συγκίνηση εις το επανιδείν.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This