Επιλογή Σελίδας



Του Τόλη Λελεκίδη

Η ταλαντούχα αθλήτρια πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και σπουδάζει στο πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο Μονρόε (ULM) στη Λουϊζιάνα και θέλει να ακολουθήσει κινησιολογία. Η 18χρονη πρωταθλήτρια στα 400 μέτρα έχει ξεκινήσει ήδη τις προπονήσεις και την παρακολουθεί στην Αμερική ο Μαλόουν. «Έχουμε μπει και στις διπλές προπονήσεις. Είμαι ευχαριστημένη, προσαρμόστηκα γρήγορα και είναι σημαντικό πως στο πανεπιστήμιο βρίσκομαι με άλλους τρεις Έλληνες που φοιτούν και κάνουμε παρέα», λέει στο Athletics magazine η Στέλλα Κωνσταντινίδου.

Προχώρησε πρόσφατα και σε άλλες αλλαγές, καθώς πήρε μεταγραφή από τον Αρχέλαο Κατερίνης στον ΑΣΣ Αλέξανδρο Μακεδονίας, ενώ έλυσε τη συνεργασία της με τον προπονητή της Νίκο Μαντζόλη.

Η νεαρή θα ενταχθεί στο γκρουπ του Κώστα Κοτσίδη και μάλιστα, σε λίγο καιρό, αν πάνε όλα καλά τα Χριστούγεννα, που θα έρθει στην Ελλάδα θα κάνει προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη με τον ομοσπονδιακό προπονητή που γυμνάζει και τις Κέλλυ Σαμάνη και Μαρία Γάτου.

Σε ότι αφορά τη νέα σεζόν έχει βάλει υψηλούς στόχους. «Θέλω να πετύχω ένα ατομικό ρεκόρ και να σπάσω το πανελλήνιο στα 400μ. με 53.58 που κατέχει η Μαρίνα Βασαρμίδου. Ο μεγάλος στόχος είναι να πάρω μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Ταλίν», καταλήγει η αθλήτρια από την Κατερίνη που έχει ατομικό ρεκόρ 54.89 από το 2019 στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ που είχε γίνει στο Μπακού.

Πηγή: Atletics Magazine

Pin It on Pinterest

Shares
Share This