Επιλογή Σελίδας



Παίκτης του Αίολου θα είναι την αγωνιστική περίοδο 2020-21 ο Άκης Παπατσιμούλης, όπως έγινε γνωστό μέσω σχετικής ανακοίνωσης από τον σύλλογο της Κατερίνης.

Το κείμενο:

“Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αίολου Κατερίνης τον Άκη Παπατσιμούλη με ύψος 1.93 στην θέση του κεντρικού και κλείνουμε για φέτος τον κύκλο των μεταγραφών αισιοδοξώντας και προσβλέποντας για άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Πετοσφαίρισης (ΣΠΑ Καρδίτσας –Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Αρχέλαος, Πιερικός).

papatsimoulisakis

Μια αθλητική χρονιά που ξεκίνησε με όρεξη και μεράκι μετά το lockdown του Μαρτίου. Με μια ενθουσιώδη προσδοκία για την νέα αθλητική χρονιά που δυστυχώς ανακόπηκε από τα νέα περιοριστικά μέτρα.

Μην ξεχνάμε όμως ότι ο αθλητισμός είναι παιδεία και πολιτισμός και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, όσο και να μας πληγώνει η διακοπή του ερασιτεχνικού αθλητισμού, οφείλουμε να σεβαστούμε και να τηρήσουμε τα νέα μέτρα.

Πάλι θα ξαναβρεθούμε στα γήπεδα και στα γυμναστήρια που τόσο αγαπάμε. Τίποτα δεν τελείωσε και τίποτα δεν σταμάτησε. Λίγη υπομονή και πάλι θα ξανασυναντηθούμε.

Η Πρόεδρος του ΑΠΣΚ Αίολος
Βαρυτιμίδου Νόπη”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This