Επιλογή Σελίδας

Ο Βαφύρας ηττήθηκε με 61-34 από τον ΓΑΣ Έδεσσας, σε αγώνα για τη 12η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Το παγωμένο γήπεδο συνόδευσε η κακή εμφάνιση του Βαφύρα στο ΔΑΚ Έδεσσας για να έρθει το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Το παιχνίδι έγινε κάτω από απαράδεκτες συνθήκες καθώς η θερμοκρασία του κλειστού γυμναστηρίου της Εδέσσης ήταν υπό του μηδενός.

Αυτό δεν επέτρεψε σε καμία ομάδα από τις δύο να παίξει καλό μπάσκετ, με τους παίκτες του Μιχάλη Σαραπτσή να φαίνεται να έχουν επηρεαστεί περισσότερο. Προσθέτουμε στην γενική εικόνα τις απουσίες των Παπαδόπουλου, Τσιμήτρη, Καραμπατάκη και Μαντζόλη και έτοιμο το αποτέλεσμα.

Τα πολλά άστοχα σουτ μακριά και κοντά στα καλάθια, ήταν το βασικό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού. Η δε αστοχία των παικτών του Βαφύρα παροιμιώδης. Αν και στην άμυνα το προσπάθησαν καλά, στην επίθεση τα πράγματα ήταν τραγικά. Λίγο η διακοπή του πρωταθλήματος, λίγο το κρύο, λίγο ο αντίπαλος, μπορεί στην άμυνά να δέχθηκε 61, αλλά η επίθεσή σταμάτησε στους 34, προδίδοντας πως εκεί υπάρχει πλέον σοβαρό θέμα.

Δεκάλεπτα: 17-6, 30-13, 50-21, 61-34.

ΓΑΣ Έδεσσας 2011 (Δοδόπουλος): Δουλκερίδης, Γεωργιάδης 6, Μπίκου, Λούσης 3 (1), Τεντζέρης, Τότλης 16, Δημητρόπουλος 14, Βεκόπουλος 6, Αδάμ, Χαραλαμπίδης 5, Δοδόπουλος 11.

ΓΑΣ Βαφύρας Δίου (Σαραπτσής): Σαραπτσής, Λάλλας 10 (2), Μπούσμπουρας, Σιώκας, Κουμπατσιάρης 12 (2), Ψαρρού 8, Ελευθεριάδης 1, Κουρκούτας 3.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This