Επιλογή Σελίδας



Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την διπλή εβδομάδα της Ευρωλίγκας αγωνίζεται στην Ισπανία αρχικά αύριο Τρίτη (17/11, 22:00) απέναντι στην Βαλένθια για την 9η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας και την προσεχή Πέμπτη (19/11) κόντρα στην Μπασκόνια.

Ο Γιώργος Βόβορας, που πήρε 13 παίκτες στην αποστολή, δήλωσε για την αυριανή συνάντηση: «Η Βαλένθια είναι μια ομάδα που έχει εξαιρετική δημιουργία. Είναι πολύ καλή τόσο στο ”πικ εν ρολ”, όσο και στο χαμηλό ποστ. Πασάρει και προσπαθεί να εκτελέσει μέσα από το ζωγραφιστό, κυρίως με τους Κάλινιτς και Ντούμπλιεβιτς, άρα έχουμε μια σύνθετη δουλειά στο αμυντικό μας κομμάτι καθώς είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε παίκτες με μεγάλο ταλέντο στο σκοράρισμα αλλά και την δημιουργία».

Όσο για τα προηγούμενα ματς με την CSKA Moscow και την Anadolu Efes αλλά και τα προσεχή με την Valencia Basket και την TD Systems Baskonia Vitoria-Gasteiz, ο προπονητής των «πρασίνων» τόνισε: «Μας έχουν πληγώσει οι τελευταίες ήττες απέναντι σε καλές ομάδες όπου πολεμήσαμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, δεν υπάρχει χρόνος για το χθες, έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη εβδομάδα με δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια εκτός έδρας, πρέπει να συγκεντρωθούμε και να αφοσιωθούμε σε αυτά».

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς», επισήμανε ο Χάουαρντ Σαντ – Ρος για το ματς απέναντι στην Βαλένθια και εξήγησε: «Ειδικά στην Ευρωλίγκα όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι ιδιαίτερα εκτός έδρας. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Βαλένθια βγάζοντας στο παρκέ την αμυντική μας νοοτροπία. Κάθε ριμπάουντ και κάθε κατοχή θα είναι σημαντική. Έχουμε γνωρίσει κάποιες ήττες αλλά αυτή η ομάδα είναι πολύ καλύτερη από τα αποτελέσματα που έχει ως τώρα βάσει του τρόπου με τον οποίο δουλεύουμε».

«Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και σε αυτό το ματς και να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο την πνευματική και αγωνιστική μας προσοχή», υπογράμμισε ο Κουβανός περιφερειακός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This