Επιλογή Σελίδας



Του Γιάννη Μάριου Παπαδόπουλου

Νικητής στη μεγάλη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό, αναδείχθηκε ο Vitantonio Liuzzi, ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευθεί λόγω επιπλοκών!

Ο πρώην πιλότος της Formula 1 και συμμετέχων σε πολλούς αγώνες, έμεινε σχεδόν έναν μήνα σε απομόνωση, ενώ χρειάστηκε να νοσηλευθεί σε νοσοκομείο, όταν η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε.

Ο Liuzzi ανιχνεύτηκε θετικός στον COVID-19 στις 23 Οκτωβρίου και λίγες ημέρες αργότερα εισήχθη στο νοσοκομείο του Κιέτι, καθώς η κατάστασή του είχε χειροτερέψει πολύ.

Μάλιστα νόσησαν από τον κορωνοϊό τόσο η σύζυγός του, όσο και η μόλις τριών ετών κόρη του, Sole, όμως ευτυχώς αμφότερες ξεπέρασαν την περιπέτεια δίχως επιπλοκές. Πάντως η Francesca Liuzzi περιέγραψε όλη την κατάσταση που βίωσε η οικογένειά της ως «ένα ταξίδι στην κόλαση».

«Μην υποτιμάτε αυτό το άσχημο θηρίο που ονομάζεται Covid, επειδή όλοι πιστεύουν πως είναι πολύ δυνατοί απέναντί του. Ευτυχώς πολλοί είναι ασυμπτωματικοί και το ξεπερνούν χωρίς προβλήματα. Όμως σε αντίθετη περίπτωση, όπως η δική μου, αισθάνεσαι αδύναμος και ανήμπορος μπροστά του. Μην παίρνεται αψήφιστα τον Covid και να λαμβάνετε όλες τις προφυλάξεις» έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ο Liuzzi.

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This