Επιλογή Σελίδας



Bonjour!

Αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Ligue 1 μετά από τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο σπουδαίες αναμετρήσεις. Πάμε να τις δούμε:

Stade Rennais FC – FC Girondins de Bordeaux     @ Roazhon Park, Rennes

Πολύ κατώτερη των περιστάσεων η Rennes στο εκτός έδρας 3-0 από την Paris St.Germain, παραμένει με μία νίκη στα 8 πρόσφατα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Κρατά την 3η θέση χάρη στο καλό της ξεκίνημα, στο -6 από την κορυφή.
Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά και το απέδειξε αυτό η Bordeaux με την πρώτη εντός έδρας ήττα 2-0 από τη Montpellier μετά το «μηδέν» παθητικό στα 5 αρχικά ματς στην έδρα της. Μέτρια εμφάνιση, 3η ήττα στα 4 τελευταία, παραμένει στο μέσο της βαθμολογίας (12η).
Ανώτερη ποιοτικά η Rennes, λογικά της έκανε καλό η διακοπή για να ανασυνταχθεί και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, απέναντι σε μια Bordeaux που εκτός έδρας παρουσιάζεται μέτρια. Ισχυρή παράδοση στα 2-3 γκολ θα είναι η βασική μας επιλογή.

AS Monaco – Paris Saint-Germain     @ Stade Louis II, Monte Carlo

Επιβλητική εμφάνιση και νίκη της ομάδας του Πριγκιπάτου στην έδρα της Νις (2-1) που τη διατηρεί ψηλά στη βαθμολογία (6η). Δεύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη μετά από 3 σερί ήττες, διανύει περίοδο φόρμας ενώ την έχει βολέψει η αλλαγή συστήματος σε 4-4-2 που την κάνει πιο δημιουργική και λιγότερο ευάλωτη στα μετόπισθεν.
Εχει πάρει μπρος για τα καλά η Paris St.Germain που μετρά 8 σερί νίκες εντός συνόρων μετά το άνετο εντός έδρας 3-0 επί της Ρεν την προηγούμενη αγωνιστική, παρά τις οκτώ απουσίες που έγιναν 11 κατά τη διάρκεια του ματς. Ταξιδεύει στο Πριγκιπάτο λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη μάχη με την RB Leipzig, με την ασφάλεια του +5 από τη δεύτερη Lille.
Εχει περάσει προ πολλού το 2017 που η Μonaco θα μπορούσε να παίξει ως ίση προς ίση την πρωταθλήτρια. Με βασικές απουσίες η ομάδα του Kovac, επιστροφές για τους Παριζιάνους που έχουν σαφές προβάδισμα για τη νίκη.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J-11)
20:00 Stade Rennais FC – FC Girondins Bordeaux 2 – 3 Goals (2.06) 0-1 FT
22:00 AS Monaco – Paris St.Germain 2 (1.58) 3-2 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This