Επιλογή Σελίδας

Ακόμα μια διάκριση γνώρισε η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τη διοργάνωση του 1oυ Πανελληνίου Πρωταθλήματος για την Ψυχική Υγεία, σε συνεργασία με την Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ».

Η εν λόγω καινοτόμος δράση συμμετείχε στην «Ενότητα 1 – Εκδηλώσεις/ Αθλητική Εκδήλωση» των ετήσιων Event Awards που διοργανώνονται από την Boussias Communications και το Marketing Week, λαμβάνοντας την Bronze διάκριση.

Ο θεσμός των Event Awards αναδεικνύει και επιβραβεύει -τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας- τα πιο δημιουργικά και καινοτόμα έργα στο χώρο των εκδηλώσεων και δίνει τη δυνατότητα στο ευρύ κοινό να γνωρίσει τα έργα και τους ανθρώπους που επενδύουν στη δημιουργία, την καινοτομία, την τεχνολογία και προσφέρουν υψηλών προδιαγραφών εκδηλώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για την Ψυχική Υγεία είχε βραβευτεί και στο πλαίσιο των Bravo Sustainability Awards 2019.

Το Πρωτάθλημα διοργανώθηκε από την Ε.Π.Ο. και την Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» το Φθινόπωρο του 2019 με τη συμμετοχή είκοσι ομάδων φορέων ψυχικής υγείας από όλη την Ελλάδα και εκατοντάδων ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας και επαγγελματιών – ειδικών ψυχικής υγείας. Η δράση, που προγραμματίζεται να συνεχιστεί με διαδικτυακά επιμορφωτικά σεμινάρια σε όλη την επικράτεια, εντάσσεται στο κοινωνικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας «Στο ίδιο γήπεδο/Same field», το οποίο αποτελεί σημαντικό κομμάτι του εξαετούς αναπτυξιακού πλάνου «Μπάλα Παντού».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This