Επιλογή Σελίδας



Bonjour!

Ο αγώνας της Marseille με τη Nice αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων Covid και έτσι το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τη μοναδική αναμέτρηση ανάμεσα στη Brest και τη Saint -Etienne. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Stade Brestois 29 – AS Saint-Etienne     @ Stade Francis Le-Ble, Brest

Από μεγάλη νίκη επί της Lille (3-2) προέρχεται η γηπεδούχος Brest, που υποχρέωσε την αντίπαλό της στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις εντός και εκτός συνόρων. Καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με 3-0 στο 42′ και παρά τις δυσκολίες στην επανάληψη κατάφερε να κρατήσει την πολυπόθητη νίκη, τέταρτη στο πρωτάθλημα – μαζί με έξι ήττες. Εξι σερί είναι και οι ήττες της φιλοξενούμενης Saint-Etienne που γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι του μίσους από τη Lyon (2-1), με πολύ καλή εμφάνιση στα πρώτα 45 λεπτά. Κατέρρευσε στο τελευταίο ημίωρο, ειδικά μετά την ισοφάριση (65′), προδόθηκε από τη φυσική της κατάσταση.

Η διακοπή πάντα επηρεάζει τις ομάδες, είτε θετικά είτε αρνητικά. Χωρίς να έχει τίποτα να χάσει πλέον η Saint-Etienne τα παίζει όλα για όλα ενώ και η Brest είναι σε καλή κατάσταση τελευταία. Πολύ πιθανό το αμφίσκορο αποτέλεσμα εδώ.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J-11)
18:00 Stade Brestois 29 – AS Saint-Etienne Goal/Goal (1.64) 4-1 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This