Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!
Ας δούμε αναλυτικά τις 7 σημερινές αναμετρήσεις, με τις οποίες ολοκληρώνεται η 8η αγωνιστική:

Fiorentina – Benevento
Stadio Artemio Franchi
Μπορεί στη σεζόν 2017 – 2018 η Fiorentina να είχε επικρατήσει και στα δύο μεταξύ τους ματς, ωστόσο, φέτος η Benevento κάθε άλλο παρά εύκολη αντίπαλος θεωρείται. Επιπλέον, τόσο η Fiorentina όσο και η Benevento είναι αρκετά συνεπείς στο σκοράρισμα και μάλιστα σε 4 από τα 6 πιο πρόσφατα ματς και των δύο ομάδων έχουν σκοράρει και αυτές και η εκάστοτε αντίπαλοί τους. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,67.

Roma – Parma
Stadio Olimpico di Roma
Η Roma είναι αρκετά πιο φορμαρισμένη από την Parma κάτι που απεικονίζεται και στη βαθμολογία. Η Roma έχει 3 σερί νίκες στα τελευταία της ματς, ενώ αντίστοιχα η Parma έχει κερδίσει τελευταία φορά στο πρωτάθλημα στις 4 Οκτωβρίου. Νίκη της Roma σε απόδοση 1,53.

Hellas Verona – Sassuolo
Stadio Marcantonio Bentegodi
H Sassuolο διανύει πολύ καλή περίοδο και φέτος αφού είναι μία από τις 3 αήττητες ομάδες στο πρωτάθλημα και μάλιστα βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Milan. Και η πορεία της Verona είναι αξιοθαύμαστη αλλά δεν παρουσιάζει την ίδια σταθερότητα. Σε 3 από τα 5 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχει επικρατήσει η Sassuolo. Νίκη της Sassuolo σε απόδοση 2,22.

Inter – Torino
Stadio Giuseppe Meazza
Η Inter υπερτερεί σε μεγάλο βαθμό απέναντι στην Torino, η οποία δε διανύει την καλύτερη χρονιά της παρ’ όλα αυτά και οι δύο ομάδες σκοράρουν με μεγάλη συνέπεια και μάλιστα στα ματς της Torino σημειώνονται αρκετά γκολ εκατέρωθεν. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,75.

Sampdoria – Bologna
Stadio Luigi Ferraris
Και οι δύο ομάδες έχουν σκαμπανευάσματα στην απόδοσή τους. Η Sampdoria, ωστόσο, παρουσιάζει μεγαλύτερη σταθερότητα και έχει δείξει καλύτερη εικόνα σε σχέση με τη Verona όπως φαίνεται και από τη βαθμολογία των δύο ομάδων. Νίκη της Sampdoria σε απόδοση 2,66.

Udinese – Genoa
Stadio Friuli/Dacia Arena
Πρόκειται για δύο από τις ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη υποβιβασμού και δύο από τις ομάδες που έχουν σημειώσει τα λιγότερα γκολ στο πρωτάθλημα και ιδιαίτερα η Genoa. Και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν για τη νίκη αλλά δεν αναμένεται ματς πλούσιο σε θέαμα. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,95.

Napoli – Milan
Stadio San Paolo
Και οι δύο ομάδες είναι αρκετά φορμαρισμένες και σίγουρα θα τα δώσουν όλα για τους τρεις βαθμούς της νίκης, επομένως αναμένουμε ένα ματς με γκολ και συγκινήσεις. Η Milan όμως σε σχέση με τη Napoli είναι αήττητη κι έχει το κάτι παραπάνω εξ ου και βρίσκεται ήδη μόνη πρώτη στην κορυφή του πρωταθλήματος. Νίκη της Milan σε απόδοση 3,36.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (8a giornata)
13:30 Fiorentina – Benevento Goal/Goal (1,67) 0-1 FT
16:00 Roma – Parma 1 (1,53) 3-0 FT
16:00 Hellas Verona – Sassuolo 2 (2,22) 0-2 FT
16:00 Inter – Torino Goal/Goal (1,75) 4-2 FT
16:00 Sampdoria – Bologna 1 (2,66) 1-2 FT
19:00 Udinese – Genoa Under 2,5 Goals (1,95) 1-0 FT
21:45 Napoli – Milan 2 (3,36) 1-3 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This