Επιλογή Σελίδας



Γεια σας φίλοι της Stoiximan Basket League,

Δυστυχώς ούτε την προηγούμενη εβδομάδα καταφέραμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη και αυτό που επίσης μας στεναχώρησε ήταν ότι δεν καταφέραμε να εγκαινιάσουμε τον ανακαινισμένο Πλάτωνα με μια νίκη που τόσο ήθελαν οι φίλοι της ομάδας, που δεν μπορούσαν να είναι κοντά μας.

Έχουμε τέσσερις ήττες κι αυτό μας έχει φέρει προφανώς σε δύσκολη θέση, αλλά είναι πολύ νωρίς για να απογοητευτούμε. Αρχής γενομένης από το ματς στο Λαύριο, οφείλουμε να βγάλουμε αντίδραση πνευματικά κι αγωνιστικά. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και πιστεύω ότι θα το κάνουμε σε ένα παιχνίδι που ασφαλώς έχει μεγάλες δυσκολίες, αφού και ο αντίπαλός μας έχει ήδη δύο ήττες.

Εμείς αυτή την εβδομάδα καλωσορίσαμε το νέο μας προπονητή, τον κύριο Βαγγέλη Αγγέλου, για τον οποίο δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, αφού είναι καταξιωμένος και με γνωστή, σπουδαία διαδρομή.

Είμαστε χαρούμενοι που δουλεύουμε μαζί του και είμαι σίγουρος πως τόσο εγώ, όσο κι οι συμπαίκτες μου, μπορούμε να μάθουμε πολλά από εκείνον συνδυάζοντας αυτό με καλά αποτελέσματα. Εύχομαι να κάνει ποδαρικό με το δεξί, χρειαζόμαστε την τόνωση της ψυχολογίας μας πριν τη διακοπή.

Ανδρέας Πετρόπουλος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This