Επιλογή Σελίδας



Ο Mattia Binotto, επικεφαλής της ομάδας της Ferrari, έθεσε τους στόχους για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, αποκαλύπτοντας τη διαφορά ισχύος που χωρίζει το μονοθέσιο της Scuderia από εκείνο της Mercedes.

Δεν υπάρχει άνθρωπος στη Ferrari που να θέλει να θυμάται τη φετινή αγωνιστική σεζόν, η οποία είναι μία από τις χειρότερες των τελευταίων ετών για μια ομάδα που έχει μείνει μακριά από τον τίτλο τα τελευταία 13 χρόνια.

Όλοι, λοιπόν, στη Scuderia Ferrari έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο μέλλον, προσδοκώντας ότι το νέο υβριδικό σύνολο με το οποίο θα αγωνιστούν την επόμενη αγωνιστική σεζόν θα τους επιτρέψει να είναι και πάλι ανταγωνιστικοί.

Τις ελπίδες του στη νέα μονάδα ισχύος  έχει επενδύσει και ο Mattia Binotto, επικεφαλής της Scuderia Ferrari.

«Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν διαθέτουμε τον καλύτερο κινητήρα, ωστόσο, την επόμενη σεζόν θα έχουμε έναν τελείως καινούργιο. Μπορούμε να φτάσουμε τη Mercedes; Πιθανώς, αν και θα πρέπει να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας καθώς αυτό σημαίνει ότι  θα πρέπει να βρούμε 40 με 50 επιπλέον ίππους», δήλωσε ο Ιταλός, αποκαλύπτοντας την απόσταση που χωρίζει τα μονοθέσια της Ferrari από τα ασημένια βέλη των Γερμανών.

Μάλιστα, το 2021 δεν θα επιτρέπεται η αναβάθμιση των κινητήρων κατά τη διάρκεια τη σεζόν, συνεπώς οποιοδήποτε λάθος συμβεί κατά την εξέλιξη της νέας μονάδας ισχύος θα είναι καταστροφικό για την πορεία της Ferrari στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την επόμενη σεζόν στο πλευρό του C. Leclerc θα είναι ο C. Sainz, με τον S. Vettel να μετακομίζει στο στρατόπεδο της Aston Martin.

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This