Επιλογή Σελίδας

Για το γκολ του ΠΑΟΚ και τον ντόρο που έχει προκληθεί για το αν είναι φάουλ ή όχι και τη στάση του Κλάτενμπεργκ, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM ο πρώην διαιτητής, Γιάννης Σταυρίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επίμαχη φάση:

«Έχω πει ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που υπάρχει και η επαφή. Αν θέλουμε το παραμικρό που συμβαίνει να σφυρίζει ο διαιτητής, να δίνει κίτρινη ή κόκκινη κάρτα και φάουλ, δεν θα υπάρχει παιχνίδι και ο κόσμος δεν θα το παρακολουθεί. Αυτή είναι μια φάση που έχει γίνει πολλές φορές εδώ και χρόνια στο ποδόσφαιρο και κανένας διαιτητής δεν έχει σφυρίξει τίποτα. Σε στημένη φάση υπάρχουν μαρκαρίσματα και λογικό είναι να υπάρχει μια φυσική επαφή. Είναι μια επαφή που έκανε θέατρο ο αμυντικός. Αλίμονο αν σε κάθε επαφή σφυρίζει ο διαιτητής φάουλ».

Για το αν με τη στάση του στο θέμα ο Κλάτενμπεργκ στέλνει μηνύματα στους διαιτητές:

«Σαν παλιός διαιτητής θα έβαζα σε DVD όλες τις παρόμοιες φάσεις και θα το έδινα ακόμη και στη FIFA να μου πει η ίδια που έχει την επιτροπή της να πάρω μια δεύτερη γνώμη. Άσχετα αν είναι σωστό ή λάθος. Για να αποδείξω στον κάθε Κλάτενμπεργκ ότι δεν μπορεί να λέει ότι θέλει. Να ξέρουμε τον κανονισμό και το τι ισχύει».

πηγή: metrosport.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This