Επιλογή Σελίδας

Κύπελλο Ελλάδας σε Cosmote TV

Τηλεοπτικά, όλα τα ματς μεταδίδονται από τα αθλητικά κανάλια της Cosmote TV. Την Τρίτη από το Cosmote Sport 1 στις 17:15 το Τρίκαλα – Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή Λάμπρου Μπαλάφα.

Την Τετάρτη επίσης από το Cosmote Sport 1 στις 15:00 το Ξάνθη – ΟΦΗ σε περιγραφή Τόλη Χριστοφοράκη, στις 17:15 το Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα και στις 19:30 το Άρης – Ολυμπιακός σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι. Από το Cosmote Sport 3 μεταδίδεται στις 17:15 το Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα. Και, την Πέμπτη, από το Cosmote Sport 1 στις 17:15 το Λαμία – Ατρόμητος σε περιγραφή Άλκη Τσαβδαρα και στις 19:30 το Παναθηναϊκός – Κισσαμικός σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα.

Η ιστορία του «legend» Γκέραρντ στο Novasportsstories
Το «Legend Stories» γυρίζει το χρόνο πίσω και θυμίζει πως ο Ευγένιος Γκέραρντ άφησε ανεξίτηλο το πέρασμα του στον ΟΦΗ, στην Κρήτη και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι Έλληνες φίλαθλοι, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στις 22:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novasportsstories, το δίωρο αφιέρωμα «Legend Stories» για τον Ευγένιο Γκέραρντ που επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος των καναλιών Novasports, Μανώλης Βογιατζάκης.

Κατά τη διάρκεια του αφιερώματος θα ξετυλιχτεί το κουβάρι των αναμνήσεων για τα επιτεύγματα του ΟΦΗ επί θητείας Ευγένιου Γκέραρντ που ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας στις 23/6/1985. Μεταξύ αυτών η 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής το 1986, η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 1987, η παρουσία ως φιναλίστ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 1990, η ευρωπαϊκή πορεία έως τη φάση των «16» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 1993. Στο «Legend Stories» μιλούν ποδοσφαιριστές – θρύλοι του ΟΦΗ, όπως οι Νίκος Μαχλάς, Νίκος Νιόπλιας, κ.α. που έζησαν μεγάλες στιγμές υπό την καθοδήγηση του Ολλανδού τεχνικού και αναφέρονται πως η ομάδα της Κρήτης έγραψε χρυσές σελίδες στην ιστορία της και ο «Γκεραρντάκης» αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος στο νησί. Το αφιέρωμα για τον Ευγένιο Γκέραρντ θα προβληθεί και σε επανάληψη την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 11:00 και στις 23:00 στο Novasportsstories.

Μπαρτζώκας, Περπέρογλου και Ελονού στο «Pick & Roll»

Πλούσια θεματολογία και πολλές συνεντεύξεις περιλαμβάνει και αυτή την εβδομάδα η εκπομπή «Pick & Roll» που προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 20:00 στο Cosmote Sport 4 με τον Βασίλη Σκουντή. Καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο γενικός διευθυντής της Δόξας Λευκάδας, Γιάννης Δαμιανίδης. Μεταξύ άλλων, θα παρακολουθήσουμε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκλειστικά στα κανάλια Cosmote Sport, ο οποίος μιλά για τη θητεία του στον Ολυμπιακό και τη σχέση του με τον Βασίλη Σπανούλη αλλά και τον Στράτο Περπέρογλου να εξηγεί τις διαφορές του Μπαρτζώκα ως κόουτς του Ολυμπιακού και ως προπονητή της Μπαρτσελόνα.

Θα προβληθεί η πρώτη συνέντευξη του Τσινεμέλε Ελονού, νέου αποκτήματος της ΑΕΚ. Ο γεννημένος στη Νιγηρία και κάτοχος αμερικανικής υπηκοότητας διηγείται το ταξίδι του στο μπάσκετ ενώ ο Βασίλης Ξανθόπουλος σχολιάζει τη διαδρομή που διαγράφει φέτος ο Αρης που περιλαμβάνει μεγάλους στόχους στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Οπως κάθε εβδομάδα, ενημερωνόμαστε για όσα συμβαίνουν στο ΝΒΑ και τα τελευταία κατορθώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στη στήλη «Ρετρό Ιστορίες» παρακολουθούμε την αναδρομή στην ζωή και την καριέρα του παλιού παίκτη των Καβαλίερς και των Χόρνετς, Μπόμπι Φιλς, 17 χρόνια μετά το θάνατό του σε αυτοκινητικό δυστύχημα.

Basketball Champions League στα κανάλια Novasports

Φουλ στις μεταδόσεις και αυτή την εβδομάδα το Basketball Champions League από τα κανάλια Novasports. Την Τρίτη μεταδίδονται στις 19:00 το ΠΑΟΚ – Νεπτούνας από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου, στις 21:00 το ΑΕΚ – Ρίσεν από το Novasports 2 σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου και στις 21:30 το Λε Μαν – Πίναρ Καρσιβακα από το Novasports 3 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα. Την Τετάρτη δείχνει στις 17:00 το Άρης – Νίμπουργκ από το Novasports 2 σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και στις 21:30 το Μονακό – Μπάνβιτ από το Novasports 2 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη.

Τα ΑΕΚ – Ρίσεν τα μεσάνυχτα της Τρίτης και Αρης – Νίμπουργκ τα μεσάνυχτα της Τετάρτης θα μεταδοθούν σε μαγνητοσκόπηση από την ΕΡΤ3.

Βόλεϊ και πόλο στο πρόγραμμα…

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» στις 18:00 με το Διονύση Στρούμπο και θα καλύψει όλη την αθλητική δραστηριότητα γύρω από το χώρο του υγρού στίβου. Καλεσμένος θα είναι προπονητής της Γλυφάδας, Δημήτρης Μάζης. Στις 19:00 θα ακολουθήσει στο Novasports 2 η αναμέτρηση Ελλάδα – Γαλλία για το World League Ανδρών. Στην περιγραφή θα είναι ο Κώστας Τατάκης και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος.

Επίσης την Τρίτη στις 19:00 θα προβληθεί στο Novasports 1 η εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής που θα έχει έντονο το στοιχείο της Σύρου, καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο δημοσιογράφος και φίλος του βόλεϊ, Βαγγέλης Περρής που θα μιλήσει για το Φοίνικα, ενώ μέσω skype από το νησί των Κυκλάδων θα τοποθετηθεί και ο Ιταλός αρχηγός της ομάδας, Ματέο Πάρις. Παράλληλα, θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ και highlights από την 12η αγωνιστική πρωταθλήματος της Volley League, αλλά και όλη την αθλητική δραστηριότητα από το βόλεϊ. Σε ειδικό ρόλο ο Βασίλης Κουρνέτας, θα αναλύσει όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο των φιλέ. Η συνέχεια είναι την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στις 18:30 με τη μετάδοση από το Novasports1HD, του εξ αναβολής αγώνα Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Volley League. Στην περιγραφή θα είναι ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ ο Δημήτρης Ζολώτας.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This