Επιλογή Σελίδας

Ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση αναφορικά με την κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ 2022, που έφερε την Ελλάδα αντιμέτωπη με Ισπανία, Σουηδία, Γεωργία και Κόσοβο στον 2ο όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης.

“Ο στόχος της Εθνικής ομάδας έχει τεθεί εδώ και καιρό και δεν είναι άλλος από το πλάνο Κατάρ και την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η κλήρωση των προκριματικών ομίλων και οι αντίπαλοι που προέκυψαν δεν αλλάζουν κάτι, οπότε παραμένουμε στο ίδιο πλάνο.

Λόγω της τοποθέτησής μας στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας, γνωρίζαμε ότι θα είχαμε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο από το πρώτο γκρουπ.

Μας έτυχε η Ισπανία, μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές δυνάμεις του Κόσμου. Από κει και πέρα, εμείς οφείλουμε να δείξουμε την ίδια νοοτροπία σε όλα τα παιχνίδια, ανεξάρτητα με το ποιος θα είναι ο αντίπαλος και να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε στο γκρουπ, διεκδικώντας την πρόκριση ακόμη κι από τη διαδικασία των play-off.

Όλο το team οφείλει να δείξει συγκέντρωση και προσήλωση στη μεγάλη προσπάθεια για παρουσία της Ελλάδας στην τελική φάση της μεγαλύτερης διοργάνωσης του πλανήτη”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This