Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Δεύτερη ημέρα των προημιτελικών του Coupe de la Ligue, με τις Nancy και Monaco να παίρνουν τις προκρίσεις επί των Nantes και Sochaux αντίστοιχα, περιμένοντας τις αντιπάλους τους στη σημερινή κλήρωση. Οι τέσσερις σημερινές μονομάχοι αγωνίζονται σε δύο πολύ κρίσιμα ματς. Πάμε να τα δούμε:

FC Girondins de Bordeaux – En Avant de Guingamp
Στη Δυτική Γαλλία η πρώτη χρονικά μάχη δύο ομάδων που παραδοσιακά υπολογίζουν τις εγχώριες διοργανώσεις -πλην του Championnat– για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε καλή κατάσταση αμφότερες που συνδύασαν τη νέα χρονιά με πρόκριση για το Coupe de France και μπαίνουν στο σημερινό προημιτελικό με ίσες πιθανότητες πρόκρισης -κατά τη γνώμη μας- παρά την ανισότητα στις αποδόσεις.
Η επιλογή μας από το συγκεκριμένο παιχνίδι βασίζεται στην παράδοση που θέλει τις δύο ομάδες να σκοράρουν στις 4 από τις τελευταίες έξι συναντήσεις τους με γηπεδούχους τους Γιρονδίνους, και επιπλέον στα αποτελέσματα και των δύο ομάδων που δέχονται συχνά γκολ (7 στα 9 εντός για τους γηπεδούχους, 9 στα 10 εκτός για τους Rouge et Noir της Βρετάνης). Goal/Goal λοιπόν…

Paris Saint-Germain – FC Metz
Με κεκτημένη ταχύτητα οι Παριζιάνοι του Unai Emery, απέκλεισαν με 7-0 τη Bastia και δείχνουν να θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις των κακών εμφανίσεων του Δεκεμβρίου. Απέναντί τους απόψε η Metz που μοιάζει το εύκολο θύμα του ζευγαριού. Κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές ο Ισπανός τεχνικός, φρέσκαρε την ομάδα του και παράλληλα είδε το βαθμό ετοιμότητας ενόψει της έναρξης του δεύτερου γύρου (ξεκινά με δύσκολο εκτός έδρας ματς στην έδρα της Rennes).
Μόλις σε δύο εντός έδρας αναμετρήσεις (μια εκ των οποίων στον προηγούμενο γύρο του Coupe de la Ligue από τη Lille) δέχθηκαν γκολ οι γηπεδούχοι, που παραδοσιακά δεν δυσκολεύονται από την ομάδα της Βόρειας Γαλλίας. Συνεπώς και με τα πρόσφατα αποτελέσματά τους, θα επιλέξουμε να μην δεχθούν γκολ περνώντας ένα εύκολο βράδυ στο Parc des Princes.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Coupe de la Ligue (1/4 de finale)
19:45 FC Girondins de Bordeaux – EA Guingamp Goal/Goal (2.05) 3-2 FT
22:05 Paris St.Germain – FC Metz FC Metz Under 0.5 Goals (1.90) 2-0 FT


Pin It on Pinterest

Shares
Share This