Επιλογή Σελίδας

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται το βράδυ της Πέμπτης στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» ενάντια στην Μπαρτσελόνα για την EuroLeague. Το ματς μεταδίδει live στις 22:00 η ΕΡΤ2, η ΕΡΤ HD και το ert.gr (σε live streaming) σε περιγραφή του απεσταλμένου Βαγγέλη Ιωάννου. Στην pre και post game εκπομπή «Super Euroleague» καλεσμένος θα είναι αύριο ο Μιχάλης Κακιούζης και την Παρασκευή ο Σπύρος Βελινιάτης, ο προπονητής που ανακάλυψε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το δε ματς του Παναθηναϊκού Superfoods με την Αναντόλου Εφές στο ΟΑΚΑ διεξάγεται την Παρασκευή στις 21:45 και μεταδίδεται από το Novasports 2 και ηχητικά από το Novasports.gr, σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Σπύρου Δημολίτσα.

Από τα κανάλια Novasports μεταδίδονται όλα τα άλλα ματς για τη 17η αγωνιστική της EuroLeague. Την Πέμπτη στις 18:00 το Ούνιξ Καζάν – Μπάμπεργκ από το Novasports 2 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα, στις 19:00 το Νταρουσάφακα – Μπασκόνια από το Novasports 1 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και στις 21:45 το Ερυθρός Αστέρας – Φενερμπαχτσέ από το Novasports 2 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη. Την Παρασκευή μεταδίδονται επίσης, στις 19:00 το ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Αρμάνι Μιλάνο από το Novasports 3 σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου και το Γαλατασαράι – Ζαλγκίρις από το Novasports 2 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη και, στις 22:00, το Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Και τις δύο μέρες θα ακολουθήσει η εκπομπή «Super EuroLeague» με τον Γιώργο Συρίγο και τη Δώρα Παντέλη.

Ο «Γαύρος» γίνεται «Freddo»

Το εγχείρημα του ομίλου των Παραπολιτικών με την καθημερινή έκδοση της «Freddo» δεν απέδωσε και από την προσεχή Δευτέρα 16 Ιανουαρίου η κουτσομπολίστικη εφημερίδα γίνεται ένθετη στον «Γαύρο» που ανήκει στον ίδιο όμιλο. Μάλιστα η ύλη θα αυξηθεί από τις 32 στις 40 ή τις 48 σελίδες αλλά κατά το ήμισυ θα είναι αθλητική.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This