Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις σημερινές αναμετρήσεις:

Juventus – Atalanta
Allianz Stadium
Πρόκειται για δύο ομάδες που δε χρειάζονται συστάσεις. Και οι δυο πολύ δυνατές στην επίθεση και συνεπείς στο σκοράρισμα. Παρά τα σκαμπανευάσματα και των δύο, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν από το σημερινό παιχνίδι. Σε 4 από τα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,71.

Fiorentina – Sassuolo
Stadio Artemio Franchi
Δύσκολη χρονιά η φετινή για τους viola που έχουν 6 ήττες σε 11 ματς κι έρχονται αντιμέτωποι με τη Sassuolo η οποία κάνει μία πολύ καλή χρονιά μέχρι στιγμής και είναι πολύ πιο σταθερή στο να παίρνει αποτελέσματα σε σχέση με τη Fiorentina. Νίκη της Sassuolo σε απόδοση 3,05.

Genoa – Milan
Stadio Luigi Ferraris
H διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι αρκετά μεγάλη και όχι μόνο βαθμολογικά αλλά και αγωνιστικά. Επιπλέον, η Milan έχει δείξει ότι σε ματς με πιο αδύναμες ομάδες σκοράρει πάρα πολύ εύκολα. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,68.

Hellas Verona – Sampdoria
Stadio Marcantonio Bentegodi
Η Verona φέτος δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από ομάδες μεγαλύτερου βεληνεκούς όπως η Atalanta, ή η Lazio, μάλιστα βρίσκεται και αρκετά ψηλά στη βαθμολογία. Από την άλλη πλευρά η Sampdoria κάθε άλλο παρά φορμαρισμένη είναι τον τελευταίο καιρό, καθώς έχει 5 ήττες στα τελευταία 6 ματς της. Νίκη της Hellas Verona σε απόδοση 2,27.

Inter – Napoli
Stadio Giuseppe Meazza
Η Napoli βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Inter και για το λόγο αυτό και οι δύο ομάδες θα βάλουν τα δυνατά τους για να πάρουν τη νίκη. Ωστόσο, η Napoli έχει τον πρώτο λόγο καθώς είναι αρκετά πιο φορμαρισμένη αυτή την περίοδο. Νίκη της Napoli σε απόδοση 3,35.

Parma – Cagliari
Stadio Ennio Tardini
Πρόκειται για δύο ομάδες αρκετά ασταθείς σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα, ωστόσο είναι και οι δύο αρκετά συνεπείς στο σκοράρισμα αλλά κυρίως στο να δέχονται γκολ. Σε 4 από τα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,65.

Spezia – Bologna
Stadio Dino Manuzzi
Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πρόσφατα στο κύπελλο όπου η Spezia πήρε τελικά τη νίκη με 2 – 4. Σε 5 από τις 8 πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες που στέκονται αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα, ωστόσο από άποψη άμυνας, είναι και οι δύο αρκετά ευάλωτες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,59.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (12a giornata)
19:30 Juventus – Atalanta Goal/Goal (1,71) 1-1 FT
21:45 Fiorentina – Sassuolo 2 (3,05) 1-1 FT
21:45 Genoa – Milan Over 2,5 Goals (1,68) 2-2 FT
21:45 Hellas Verona – Sampdoria 1 (2,27) 1-2 FT
21:45 Inter – Napoli 2 (3,35) 1-0 FT
21:45 Parma – Cagliari Goal/Goal (1,65) 0-0 FT
21:45 Spezia – Bologna Goal/Goal (1,59) 2-2 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This