Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!
Ας δούμε αναλυτικά τις σημερινές αναμετρήσεις:

Torino – Bologna
Stadio Olimpico di Torino
Πρόκειται για δύο ομάδες αρκετά ευάλωτες στην άμυνα, που δέχονται αρκετά εύκολα γκολ. Σε 5 από τα 6 πιο πρόσφατα ματς και των δύο ομάδων έχουν σκοράρει και αυτές και η εκάστοτε αντίπαλός τους. Σε 4 από τα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,60.

Benevento – Genoa
Stadio Ciro Vigorito
Και οι δύο ομάδες σκοράρουν αρκετά τακτικά ωστόσο ακόμη κι όταν σκοράρουν, δε σημειώνουν πάνω από ένα τέρμα. Είναι μάλιστα από τις ομάδες που έχουν σημειώσει τα λιγότερα τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα. Τα δύο μεταξύ τους ματς από το πρόσφατο παρελθόν οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη με 1 – 0. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 2,04.

Cagliari – Udinese
Sardegna Arena
Η Cagliari τις τελευταίες αγωνιστικές πραγματοποιεί χαμηλές πτήσεις στην επίθεση, ενώ από την άλλη πλευρά η Udinese αν εξαιρέσουμε κάποιες αναλαμπές έχει γενικότερα μία δυστοκία στο σκοράρισμα. Και οι δύο ομάδες στην προηγούμενη αγωνιστική αναδείχτηκαν ισόπαλες 0 – 0 με τις εκάστοτε αντιπάλους τους. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,94.

Inter – Spezia
Stadio Giuseppe Meazza
Μπορεί η υπεροχή της Inter απέναντι στη Spezia να είναι αδιαμφισβήτητη, όμως η Spezia κάθε άλλο παρά εύκολη αντίπαλος είναι, ή τουλάχιστον δεν είναι αντίπαλος που θα παραδοθεί αμαχητί: είναι αρκετά συνεπής στο σκοράρισμα ακόμη κι όταν πρόκειται για ομάδες πιο δυνατές από αυτή. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 2,00.

Sassuolo – Milan
Mapei Stadium
Η Sassuolo με εξαίρεση κάποιες αστοχίες το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά δυνατή στην επίθεση και είναι όπως και η Milan από τις πιο δυνατές επιθετικά ομάδες. Για τη Milan δε χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις καθώς σκοράρει σε κάθε ματς του πρωταθλήματος εδώ και μήνες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,57.

Atalanta – Roma
Stadio Atleti Azzurri d’Italia – Gewiss Stadium
Η Roma μας έχει συνηθίσει σε ματς με πολλά γκολ και θέαμα είτε προέρχονται απ’ αυτήν ή από την εκάστοτε αντίπαλό της. Από την άλλη πλευρά και η Atalanta είναι δυνατή στην επίθεση και σκοράρει με ευκολία. Σε 4 από τα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 3 τέρματα. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,51.

Lazio – Napoli
Stadio Olimpico di Roma
Και οι δύο ομάδες είναι συνεπείς στο σκοράρισμα και μάλιστα σε 11 από τα 12 πιο πρόσφατα ματς της Lazio έχει σκοράρει και αυτή και η εκάστοτε αντίπαλός της. το ίδιο ισχύει και για 4 από τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ τους. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,78.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (13a giornata)
13:30 Torino – Bologna Goal/Goal (1,60) 1-1 FT
16:00 Benevento – Genoa Under 2,5 Goals (2,04) 2-0 FT
16:00 Cagliari – Udinese Under 2,5 Goals (1,94) 1-1 FT
16:00 Inter – Spezia Goal/Goal (2,00) 2-1 FT
16:00 Sassuolo – Milan Goal/Goal (1,57) 1-2 FT
19:00 Atalanta – Roma Over 2,5 Goals (1,51) 4-1 FT
21:45 Lazio – Napoli Goal/Goal (1,78) 2-0 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This