Επιλογή Σελίδας

advertisement_trellopoulos

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για τη 15η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής 2016-17.

Στον αγώνα της Πύδνας Κίτρους με τον Τηλυκράτη Λευκάδας ορίστηκε ο Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας) με βοηθούς τους Χαράλαμπο Πασσαλή και Σταύρο Χρυσαϊδη (Χαλκιδικής) και παρατηρητή τον Ευάγγελο Σηπάκη (Πέλλας).

Άρχων του αγώνα της Φιλιππιάδας, όπου ο τοπικός Εθνικός θα υποδεχθεί τον Διαγόρα Σεβαστής θα είναι ο Σπυρίδων Κολύτας (Κέρκυρας), με βοηθούς τους Γεώργιο Ξηρομερίτη και Γεράσιμο Μιχαλά (κέρκυρας) και παρατηρητη τον Κωνσταντίνο Αθανασίου (Ηπείρου).

Ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης από την Κοζάνη θα διευθύνει τον αγώνα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με την ΑΕ Καραϊσκάκης. με βοηθούς τους Αθανάσιο Δέλλιο και Νικόλαο Δεμερτζή από την Πέλλα και παρατηρητή τον Σπρρίδωνα Τσιλίκη του συνδε΄σμου Λάρισας.

Τέλος, στο αγώνα που θα διεξαχθεί στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, όπου ο Πιερικός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Πετριτή, ορίστηκαν Οι Μπαλασάς Αστέριος με βοηθούς τους Παύλο Χουζανά και Αθανάσιο Μποζατζίδης, άπαντες του συνδέσμου Μακεδονίας και παρατηρητής ο Κωνσταντίνος Λάκης από την Λάρισα.

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Screenshot_2

advertisement_rain

Pin It on Pinterest

Shares
Share This