Επιλογή Σελίδας

advertisement_trellopoulos

Επιμέλεια: Θεόφιλος Ψυχογιός

Μετά τον Βραζιλιάνο Λούκας Ολιβέιρα, ο Αιγινιακός ετοιμάζει διπλό «χτύπημα» με τους Λουτσιάν Μπουρντουζάν και Βαγγέλη Σκραπάρα, που από το βράδυ της Παρασκευής είναι στην Πιερία, έχοντας συμφωνήσει σε όλα και μένουν μόνο τα τυπικά, για να ακολουθήσουν υπογραφές και ανακοινώσεις.

Ο Μπουρντουζάν είχε φέτος 1 γκολ σε 8 παρουσίες με την Καλλονή στην κατηγορία και προορίζεται για αντί- Γκούρτσας. Ο 32χρονος Ρουμάνος στράικερ, που ξεχωρίζει για το ύψος του, έπαιξε σε σημαντικές ομάδες στην πατρίδα του, όπως Στεάουα, Ραπίντ και Βασλούι.

Ο Σκραπάρας είναι 25χρονος ομογενής μεσοεπιθετικός (καλύπτει αρκετές θέσεις, στα πλάγια, περιφερειακά, αλλά και στην κορυφή) από τη Γερμανία, με καταγωγή από Καστοριά, θητεία στον Κισσαμικό (πέρυσι), ομάδες της Γερμανίας και Β΄ Ρουμανίας μέχρι πρότινος (Μεταλούλ Ρεσίτα, ξεχωρίζοντας φέτος με την παραγωγικότητά του).

Σε καλό δρόμο παραμένουν τα θέματα των Κρισμάρεβιτς, Κέρι, Τσολακίδη, Ράντζα, ενώ θα αποκτηθεί και ένας στόπερ. Τέλος, στην ομάδα του Περικλή Αμανατίδη θεωρούν πως θα διεξαχθεί κανονικά ο εντός έδρας αγώνας της Κυριακής με τα Τρίκαλα, όπου δεν υπάρχουν απουσίες, αφού γυρνά ο Ζούρκος.

Πηγή: Arena FM

advertisement_rain

Pin It on Pinterest

Shares
Share This